ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο για Ρέτσο

Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο για Ρέτσο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου θα βρίσκεται στο Φάληρο την Πέμπτη (24/11, 22:05) για να παρακολουθήσει από κοντά τον Παναγιώτη Ρέτσο στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις. Βλέπουν Μποτία οι Ισπανοί

Ο Παναγιώτης Ρέτσος παίρνει ευκαιρίες από τον Πάουλο Μπέντο και η Μπάγερν Μονάχου τον έχει βάλει για τα καλά στο... μάτι. Μάλιστα, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα τον δει στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις, αφού για 5η φορά οι Βαυαροί θα τσεκάρουν την περίπτωση του Έλληνα αμυντικού.

Η Μπάγερν τον έχει παρακολουθήσει με την Εθνική Νέων και μάλιστα, όπως αναφέρει το contra.gr, είχε στείλει τον Ντίρκ Αντερς, μαζί με ένα εξειδικευμένο συνεργάτη του από το τμήμα σκάουτινγκ της Μπάγερν, στην Ουαλία αποκλειστικά για χάρη του νεαρού διεθνή Έλληνα άσου. Μάλιστα τον τσέκαραν και στα 3 ματς της Εθνικής μας στο τουρνουά της Ουαλίας. Σε δύο μάλιστα από αυτά ήταν και σκάουτ της Αιντχόφεν, η οποία επίσης "σκανάρει" εδώ και 6 μήνες τον Ρέτσο.

Στο Ολυμπιακός – Γιουνγκ Μπόις θα βρεθούν σκάουτ περίπου από 10 ευρωπαϊκές ομάδες για τον Ρέτσο και στην πιάτσα των agents εκτιμούν πως αν τον πουλούσαν οι "ερυθρόλευκοι", θα μπορούσε να πιάσει τιμή ακόμη και πάνω από 4.000.000 ευρώ και ας μην αγωνίζεται στην φυσική του θέση, αλλά κυρίως ως αριστερός μπακ. Βέβαια, στο Λιμάνι δεν έχουν καμία πρόθεση να παραχωρήσουν τον Ρέτσο αυτή την στιγμή, ο οποίος έχει συμβόλαιο ως το 2021.

Ισπανοί για Μποτία

Εξάλλου, την περίπτωση του Αλβάρο Μποτία φαίνεται πως εξετάζουν δύο ομάδες από την Ισπανία, που θα τον παρακολουθήσουν στην αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις. Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Goal", την Πέμπτη (24/11) στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν σκάουτ των ομάδων αυτών με μοναδικό σκοπό να παρακολουθήσουν τον στόπερ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τους Ελβετούς.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ