ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Χαρούμενος για το βραβείο"

Ανσαριφάρντ: "Χαρούμενος για το βραβείο"

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στο Olympiacos TV, με αφορμή την ανάδειξή του ως κορυφαίου ποδοσφαιριστής της αγωνιστικής στο Europa League και αφιέρωσε την επιτυχία στους φίλους των "ερυθρολεύκων". (VIDEO)

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ κατέκτησε το βραβείο για τον παίκτη της αγωνιστικής στο Europa League χάρη στην εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε στη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Οσμάνλισπορ.

Ο επιθετικός των "ερυθρολεύκων" μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για την τεράστια επιτυχία του, την οποία κι αφιέρωσε στους φίλους του Ολυμπιακού, καθώς και σ' ολόκληρη την "ερυθρόλευκη" οικογένεια. Παράλληλα, υποστήριξε πως ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και πρέπει όλη η ομάδα να συνεχίσει να κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους.

"Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας και την οικογένεια του Ολυμπιακού. Θέλω να τους πω ευχαριστώ και πως είμαι χαρούμενος για το βραβείο. Όμως, πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα όλο αυτό επειδή έχουμε μπροστά μας πολλά ματς, τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την επόμενη φάση του Europa League. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε πάντα χαρούμενος τους φιλάθλους μας. Κι αυτός είναι ο σκοπός μας", δήλωσε ο Ιρανός επιθετικός.

Δείτε το VIDEO:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ