ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το φιλικό με την Γκενκ για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αλλά και για την εμπειρία του στο Μουντιάλ. Τι είπε σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ο διεθνής Ιρανός φορ του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά το φιλικό με την Γκενκ για την προετοιμασία της ομάδας του, αλλά και την εμπειρία του στο Μουντιάλ της Ρωσίας που συμμετείχε με την εθνική του ομάδα.

Για το παιχνίδι με την Γκενκ: "Νομίζω ότι ήταν ένα καλό και δυνατό φιλικό για μας. Είμαστε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, δεν ήμασταν 100% έτοιμοι αλλά η Γκενκ ήταν πολύ πιο έτοιμη από εμάς γιατί την επόμενη εβδομάδα παίζει στα προκριματικά του Europa League. Ήταν ένα πολύ καλό φιλικό για μας, πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και βήμα - βήμα θα δούμε τι θα γίνει".

Για το αν ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος για το πρώτο επίσημο ματς στις 9 Αυγούστου: "Σίγουρα, θα είμαστε έτοιμοι όπως πάντα, πρέπει να είμαστε. Θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, όπως βλέπετε κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τον στόχο μας στο πρώτο επίσημο παιχνίδι".

Για το Μουντιάλ της Ρωσίας: "Ήταν μία φανταστική εμπειρία. Ήμασταν λίγο άτυχοι στο τελευταίο παιχνίδι και νομίζω ότι αξίζαμε να προκριθούμε από έναν δύσκολο όμιλο. Όμως ήταν μία καλή εμπειρία για μας και την ομάδα μας, οι φίλαθλοί μας ήταν ευχαριστημένοι, αλλά αν ήμασταν πιο τυχεροί θα τους ευχαριστούσαμε περισσότερο".

Για το αν νιώθει ήρωας της χώρας του: "Ποτέ, κανένας από εμάς δεν νιώθει ήρωας, η χώρα μας είναι ηρωική".

ΟΜΑΡ: "ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ"

Εξάλλου, την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου θέτει ως στόχο ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μιλώντας στη "Real News", ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος μετακόμισε το καλοκαίρι στην ομάδα του Πειραιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα χρονιά: "Πρέπει να κάνουμε πολλά πράγματα σωστά σε αυτή τη χρονιά. Ο στόχος μας είναι να πάρουμε ξανά το πρωτάθλημα. Να φέρουμε πάλι τον τίτλο πίσω στον Πειραιά. Θέλουμε να έχουμε μια καλή σεζόν και γι΄ αυτό δουλεύουμε πολύ αυτές τις μέρες. Μια καλή προετοιμασία είναι βασικό συστατικό για μια πετυχημένη χρονιά. Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά, γι΄αυτό και θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά στα επόμενα φιλικά που έχουμε να δώσουμε. Να είμαστε έτοιμοι στα προκριματικά του Europa League, για να μπορέσουμε να πάμε την ομάδα στη φάση των ομίλων. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, πάντα θες να κερδίζεις. Σε κάθε ματς. Αυτό θέλουμε για τη σεζόν αυτή".

Για τις αλλαγές στην ομάδα: "Πρώτα απ΄ όλα υπάρχει νέος τεχνικός. Εχουν έρθει νέοι ποδοσφαιριστές, έχουν γίνει αρκετές μεταγραφές ήδη. Εχει δοθεί μια ενέργεια στην ομάδα. Ο προπονητής προσπαθεί να περάσει τα στοιχεία που θέλει, ώστε ο Ολυμπιακός να είναι πολύ πιο δυνατός".

Για τη συνεργασία του με τον Χριστοδουλόπουλο: "Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όταν έχεις συνεργαστεί με καλούς παίκτες, που έχουν ποιότητα, είναι εύκολο να συνεργαστείς και με τον Λάζαρο. Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ