ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Στην Κωνσταντινούπολη για τη νίκη"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υποστήριξε μετά το τέλος τους αγώνα με την Μπεσίκτας πως ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει την επόμενη εβδομάδα μέσα στην Τουρκία την πρόκριση στους "8" του Europa League.

Με δηλώσεις του στην κάμερα του Cosmote TV ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ο οποίος έβγαλε την ασίστ στο γκολ του Ολυμπιακού υποστήριξε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν ότι μπορούν να παλέψουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση και μόνο αυτό θα έχουν στο μυαλό τους.

Ο Ιρανός είπε χαρακτηριστικά:

"Πρώτα απ' όλα πρέπει να πω ευχαριστώ στον κόσμο που μας υποστήριξε. Ήταν φανταστικοί και τους ευχαριστούμε. Μας στήριξαν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όσο για το παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά το ματς, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας απειλήσει σε κανένα σημείο. Κάναμε ένα πολύ καλό 45λεπτο. Στη συνέχεια έπεσε η απόδοση μας, δεχτήκαμε ένα γκολ ενώ επήλθε και η κούραση. Είμαστε Ολυμπιακός και θα πάμε στην Τουρκία για την πρόκριση".

Για την ψυχολογία και την αλλαγή προπονητή;
"Παίζουμε στον Ολυμπιακό. Παίζαμε στο γήπεδο μας οπότε είναι λογικό σε κάθε ματς να μπαίνουμε δυνατοί και να τα δίνουμε όλα. Είναι λογικό να έχεις ανεβασμένη ψυχολογία όταν παίζεις εδώ. Εγώ θα παλεύω για αυτή τη φανέλα για όσο καιρό είμαι εδώ".

Για τις πιθανότητες πρόκρισης;
"Σεβόμαστε την Μπεσίκτας. Είναι καλή ομάδα με παίκτες με ποιότητα και εμείς είμαστε Ολυμπιακός. Θα συνεχίσουμε. Θα πάμε στην Κωνσταντινούπολη να παίξουμε καλά και να πάρουμε την πρόκριση. Δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά να πάμε εκεί για τη νίκη".

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: "Ελέγχαμε το παιχνίδι"

Από την πλευρά του ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος δεν αγωνίστηκε είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ήταν ένα παιχνίδι που χρειάστηκε να τρέξουμε πολύ, να κλείσουμε τους χώρους. Το κάναμε καλά και στο πρώτο μέρος αλλά και στο δεύτερο μέχρι να γίνει το λάθος από εμάς και να έρθει η ισοφάριση. Γενικά όμως το ελέγχαμε το παιχνίδι".

Για το αν έπεσε η ψυχολογία μετά την ισοφάριση απάντησε:
"Μπορεί να ήταν και αυτό γιατί όπως είπα και πριν χρειάστηκαν πολλά τρεξίματα για να καλυφθούν οι χώροι. Εμείς προσπαθήσαμε να βγούμε μετά το γκολ που δεχτήκαμε".

Για το αν είναι αισιόδοξοι για τη ρεβάνς:
"Σίγουρα ήμαστε αισιόδοξοι. Θα πάμε στην Τουρκία για να πάρουμε την πρόκριση. Τώρα κοιτάμε το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή που θέλουμε τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ