ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Aνσαριφάρντ: "Προτιμώ το πρωτάθλημα από τον τίτλο του πρώτου σκόρερ"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

O Καρίμ Ανσαριφάρντ υποστήριξε πως προτιμά το πρωτάθλημα απ' τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, ενώ αναφέρθηκε και στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της 18ης αγωνιστικής, και μιλώντας στα κανάλια Novasports, τόνισε ότι θέλει να πάει στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής Ελλάδας και όχι απαραίτητα ως πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος.

Ο Ιρανός στράικερ βραβεύτηκε από τον Σάββα Θεοδωρίδη για την απόδοσή του κόντρα στην Ξάνθη, με τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού να του εύχεται ανάλογη απόδοση και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ:

"Του ευχήθηκα ότι έκανε με την Ξάνθη να το κάνει και με την ΑΕΚ. Να είναι ο καλύτερος και να βάλει γκολ, γιατί ο κόσμος θέλει να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Είμαστε ικανοί να αντιμετωπίσουμε όλες τις αντιξοότητες σε βάρος του Ολυμπιακού και σύντομα θα λάμψει η αλήθεια".

Απ' την πλευρά του, ο Ανσαριφάρντ τόνισε: "Εκτιμώ όλους τον κόσμο που ψήφισε εμένα και τον Ολυμπιακό. Είμαι ευχαριστημένος γι' αυτό το βραβείο, οφείλεται όμως στην ομαδική δουλειά, δεν το κέρδισα μόνος μου, το οφείλω στους συμπαίκτες μου. Με βοήθησαν όλοι και τους ευχαριστώ. Απολαμβάνω αυτό τον σύλλογο και είμαι υπερήφανος που είμαι στον Ολυμπιακό".

Για το αν έχει στόχο να βγει πρώτος σκόρερ: "Τιποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, αλλά προτιμώ να πάω στο Μουντιάλ ως πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό παρά ως πρώτος σκόερ.Αν μπορούσα να επιλέξω θα διάλεγα να κερδίσω το πρωτάθλημα. Θα ήταν πολύ καλό να είμαι και πρώτος σκόρερ αλλά ο στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε το καλύτερο για τον σύλλογο. Δουλεύω σκληρά για την ομάδα, δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος αλλά προσπαθώ σκληρά για να πάρουμε τον τίτλο".

Για το αν το ντέρμπι θα έχει σχέση με αυτό του Κυπέλλου: "Θα είναι διαφορετικό, κάθε διοργάνωση έχει το δικό της αποτέλεσμα. Όμως το ντέρμπι είναι ντέρμπι και πρέπει να κερδίσεις. Πρέπει να δώσουμε το καλύτερο για να πάρουμε το αποτέλεσμα γιατί είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας, είμαστε όλοι έτοιμοι για μάχη και για να τα δώσουμε όλα για το αποτέλεσμα. Έχει δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε το καλύτερο για να παίρνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ