ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Πάμε στην Πόλη να δώσουμε τα πάντα"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για τον αγώνα με την Μπεσίκτας, για τη ρεβάνς στην Πόλη, για το πρωτάθλημα, την επιλογή του να πάει στον Ολυμπιακό και τον κόσμο της ομάδας.

Ο Ιρανός φορ του Ολυμπιακού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, μίλησε στη "Real News" μετά τον αγώνα με την Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη, όπου οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 1-1. Ο ίδιος μίλησε για το παιχνίδι, για τη ρεβάνς της Πέμπτης (16/3, 20:00) στην Πόλη, για το πρωτάθλημα, για την επιλογή να πάει στην ομάδα του Πειραιά και για τον κόσμο των Πειραιωτών.

Για το ματς με την Μπεσίκτας, είπε: "Κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια με την Μπεσίκτας, προσπαθήσαμε να φτάσουμε στη νίκη, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ομάδα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, είχαμε μια άτυχη στιγμή, αλλά όλοι μαζί οφείλουμε να συνεχίσουμε. Δεν είναι εύκολα τέτοια ματς. Η αντίπαλός μας έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, μας βγήκε η κούραση και έτσι ήρθε το 1-1. Το σκορ αυτό δίνει περισσότερες πιθανότητες στην Μπεσίκτας. Στο ποδόσφαιρο, όμως, προκρίνεται όποιος είναι καλύτερος και στα δύο ματς. Βλέπουμε τι γίνεται σε πολλά ματς της Ευρώπης. Εμείς θα κοιτάξουμε να πάμε εκεί τώρα και να δώσουμε τα πάντα, ώστε να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες πρόκρισης στα προημιτελικά του Europa League".

Για το πρωτάθλημα, σχολίασε ο Ιρανός: "Έχουμε μια διαφορά στη βαθμολογία στο πρωτάθλημα, αλλά προερχόμαστε από τρεις συνεχείς ήττες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Κάθε ματς έχει τη δική του δυσκολία, το γνωρίζουμε πως όλοι απέναντι στον Ολυμπιακό δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Νομίζω πως θα προχωρήσουμε όπως πρέπει, θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να φτάσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και οι άλλες ομάδες θα έχουν απώλειες πάντως, έχουν να παίξουν και μεταξύ τους. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να βλέπεις κάθε ματς σοβαρά. Όσον αφορά το Κύπελλο, θα περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε και αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει στόχο την κατάκτηση όλων των τίτλων και γι΄ αυτό θα προσπαθήσουμε".

Για την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό, ανέφερε: "Γνωρίζω σε ποια ομάδα έχω έρθει. Θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Είμαι ικανοποιημένος για την επιλογή μου να έρθω εδώ. Νιώθω πολύ καλά και ο κόσμος μού δείχνει την αγάπη του, με έχει υποδεχθεί με τον καλύτερο τρόπο, όπως και οι συμπαίκτες μου".

Για τον κόσμο της ομάδας, τόνισε: "Με την Μπεσίκτας δημιούργησε φοβερή ατμόσφαιρα ο κόσμος. Χαίρεσαι να παίζεις και να έχεις τέτοιο κόσμο δίπλα σου. Θέλουμε να είναι δίπλα σου. Θέλουμε να είναι δίπλα μας και στη συνέχεια. Να μας βοηθήσουν να πετύχουμε όλοι μαζί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ