ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Λυπάμαι για τον Μασούντ, δεν θα έχει καμία ευκαιρία την Τετάρτη"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Ξάνθης, Καρίμ Ανσαριφάρντ στάθηκε στην αποθέωση του κόσμου προς το πρόσωπό του, ενώ αναφέρθηκε και στον επικείμενο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ, επικράτησε 3-0 της Ξάνθης, έφτασε τις εννιά σερί νίκες και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιρανός επιθετικός μίλησε στην κάμερα της NOVA και εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, στάθηκε στην αποθέωση του κόσμου προς το πρόσωπό του, αλλά και στο γεγονός πως στην αρχή της σεζόν βρισκόταν εκτός πλάνων, ενώ αναφέρθηκε και στον επικείμενο αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για το πού αφιέρωσε τα γκολ: "Αφιέρωσα τα γκολ μου στον Θεό όπως κάνω πάντα, όλες οι θρησκείες πιστεύουν σε έναν Θεό, τον ευχαριστώ και θα αφιερώνω όλα μου τα τέρματα σε εκείνον, εκτιμώ τη στιγμή αυτή που έζησα, μακάρι να ζήσω πολλές τέτοιες και να είμαι πάντα ευτυχισμένος".

Για το αγωνιστικό στυλ του Όσκαρ Γκαρθία: "Όπως έχω ξαναπεί, ο κάθε προπονητής έχει πλάνο και σχέδιο, οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να το κάνουν πράξη, τόσο ο προηγούμενος προπονητής όσο και αυτός μας έδιναν οδηγίες και εμείς πρέπει να τις ακολουθούμε. Αυτός ο προπονητής θέλει τους παίκτες ψηλά, να παίζουν γρήγορα, να βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση για να ανακτήσουν την μπάλα όταν τη χάνουν και νομίζω ότι καταφέρνουμε να το κάνουμε αυτό".

Για την αποθέωση που γνώρισε απ' τον κόσμο: "Είναι απίστευτο συναίσθημα να τραγουδούν οι οπαδοί το όνομά σου, μου δίνει δύναμη και ενέργεια, βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό μας και όταν τραγουδούν για εσένα, σημαίνει ότι τους έχεις κάνει χαρούμενος. Ήταν υπέροχο το συναίσθημα να δίνω τη φανέλα μου σε φίλαθλο με κινητικά προβλήματα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έρχονται στο γήπεδο να μας δουν παρά το πρόβλημά τους. Είναι κοντά μας, μπόρεσα να του κάνω ένα μικρό δώρο, μακάρι να είχα φανέλες για όλους τους".

Για το γεγονός πως ήταν εκτός πλάνων στην αρχή της σεζόν: "Όλοι οι παίκτες θέλουν να παίζουν, όταν αυτό δεν συμβαίνει πρέπει να δουλεύουν και να είναι έτοιμοι. Εγώ τους πρώτους τρεις μήνες ήμουν πρακτικά εκτός ομάδας λόγω απόφασης του προπονητή, είμαι εντάξει με αυτό, έπρεπε να το δεχθώ και δεν είχα πρόβλημα. Έχασα πολλά παιχνίδια, αλλά συνέχισα να είμαι έτοιμος και να δουλεύω έτσι ώστε όταν θα είχα την ευκαιρία μου να αγωνιστώ να είμαι έτοιμος. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ ξανά στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσω έτσι μέχρι το τέλος".

Για τον επικείμενο αγώνα με την ΑΕΚ και τη συνάντηση με τον φίλο του, Σοτζέι Μασούντ: "Είμαι φίλος με τον Μασούντ της ΑΕΚ, τον ξέρω από 14 ετών, είναι πλέον αρχηγός στην Εθνική Ιράν, τον σέβομαι και τον αγαπώ. Λυπάμαι όμως για αυτόν γιατί δεν θα έχει καμία ευκαιρία την Τετάρτη, θα κάνουμε δύσκολα τα πράγματα για τους αντιπάλους μας, όχι μόνο τον Μασούντ, όλη την ΑΕΚ. Εμείς θα παλέψουμε για τους τίτλους, θα προσπαθήσουμε να τους κατακτήσουμε και τους δύο, ώστε να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ