ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Ήξερα ότι ήρθα σε ένα τεράστιο σύλλογο"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)   ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΑΝΣΑΡΙΦΑΝΤ ICON

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει διαφορά από τις άλλες ελληνικές ομάδες και τόνισε ότι οι Πειραιώτες θα παλέψουν στη ρεβάνς με την ΑΕΚ. Τι δήλωσε ο Ντομίνγκες για το μέλλον του και η πρώτη φορά του Ντε λα Μπέγια.

Εμφανώς ικανοποιημένος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ στάθηκε στους λόγους που θεωρεί ότι οι Πειραιώτες έχουν διαφορά από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες και τόνισε ότι η κυπελλική μάχη με την ΑΕΚ δεν έχει τελειώσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιρανού φορ:

-Πως είναι να βιώνει την εμπειρία στον Ολυμπιακό:

Πράγματι, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ήμασταν η ομάδα που άξιζε να κερδίσει το πρωτάθλημα και που το έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες θα πρέπει να σέβονται τον Ολυμπιακό και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι όλοι οι παίκτες που φοράμε αυτή τη φανέλα και βγαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για να παίξουμε για την ομάδα.

-Για τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια:

Όλοι θέλανε να πανηγυρίσουν απόψε τη νίκη μας. Ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League. Ήταν μία στιγμή που όλοι θέλαμε να την ευχαριστηθούμε και είμαστε όλοι περήφανοι.

-Εάν έχει κερδίσει άλλον τίτλο στην καριέρα του:

Ναι. Αυτός είναι ο δεύτερος της καριέρας μου.

-Εάν νιώθει ότι βρίσκεται ακόμα σε στάδιο προσαρμογής:

Πιστεύω ότι έχω προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό, γιατί από την πρώτη στιγμή κατάλαβα πως ήρθε σε μία ομάδα η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη και ένας μεγάλος ευρωπαϊκός σύλλογος και από την πρώτη στιγμή, όλοι σε κάθε προπόνηση με βοηθούσαν να προσαρμοστώ. Βέβαια, πάντα συνεχίζω και προσπαθώ να βελτιώνομαι και πιστεύω πως θα βοηθήσω ακόμα περισσότερο την ομάδα στο μέλλον.

-Για το ποιες είναι οι διαφορές ανάμεσα σε Πανιώνιο και Ολυμπιακό:

Σέβομαι τον Πανιώνιο, ήταν η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που αγωνίστηκα και αγαπάω όλους τους παίκτες και όλους τους ανθρώπους που είχα συνεργαστεί εκεί.

Όμως, πιστεύω πως πρέπει να παραδεχτούμε πως υπάρχει μία πάρα πολύ μεγάλη διαφορά ανάμεσα στον Πανιώνιο και στον Ολυμπιακό, όπως και ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στις υπόλοιπες ομάδες της Ελλάδας, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που κάθε χρόνο χρειάζεται και παλεύει να κερδίσει τον τίτλο και να κάνει καλές παρουσίες στην Ευρώπη.

Είναι μία ομάδα η οποία όλα τα χρόνια παλεύει για τον τίτλο, τον κερδίζει και είναι μία ομάδα που πάντα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο σε ότι και να κάνει. Είναι λοιπόν μεγάλη διαφορά, όλοι πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό, όχι μόνο ανάμεσα στην προηγούμενη ομάδα μου και στον Ολυμπιακό, αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα.

-Για τον δεύτερο ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ:

Δεν έχει τελειώσει τίποτα και έχουμε ακόμα 90 λεπτά παιχνιδιού για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να πάρουμε την πρόκριση σ’ αυτό το ματς.

Νομίζω ότι το πρώτο ματς έπαιξε μεγάλο ρόλο και δεν χάσαμε επειδή έφταιγε η δική μας απόδοση, όσο οι αποφάσεις του διαιτητή που μας στέρησαν το αποτέλεσμα, όμως νομίζω ότι αυτή τη φορά εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση και να βρεθούμε στον τελικό.

ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ: "ΤΩΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ, ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού μπακ, που πρώτη φορά στην καριέρα του πέτυχε δύο γκολ σε ένα παιχνίδι:

-Για τις πρώτες του σκέψεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

Είμαι πολύ ικανοποιημένος και πολύ χαρούμενος, είναι ο πρώτος μου τίτλος στην Ελλάδα, τον απολαμβάνω γιατί ήταν ένας από τους σημαντικότερους στόχους όταν ήρθα στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος αυτή τη στιγμή που τα έχω καταφέρει.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν το γιορτάζουμε, όμως από αύριο κιόλας θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Τετάρτης, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, είναι ο επόμενος στόχος μας και πρέπει να πάμε εκεί απόλυτα προσηλωμένοι για να συνεχίσουμε.

-Εάν έχει ξανά πετύχει παραπάνω από ένα γκολ σε ματς, στην καριέρα του:

Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει, να βάλω δύο γκολ σε ένα παιχνίδι. Έπρεπε να περιμένω όλη τη χρονιά και όλο το πρωτάθλημα για να βάλω τα πρώτα μου γκολ σαν παίκτης του Ολυμπιακού.

Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να συνεισφέρω σήμερα σε αυτή τη νίκη, όμως αυτό θα το χρησιμοποιήσω κυρίως για να κερδίσω αυτοπεποίθηση για το σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, όπως είπα και πριν.

-Για το που αφιερώνει τον τίτλο του πρωταθλητή:

Στους φιλάθλους μας και στην οικογένειά μου, η οποία είναι πάντα μαζί μου και υποφέρει μαζί μου στις δύσκολες στιγμές, αλλά αυτή τη στιγμή γιορτάζει μαζί μου αυτές τις όμορφες στιγμές.

ΝΤΟΜΙΝΓΚΕΣ: "ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ"

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός έκανε τις αφιερώσεις του για τον τίτλο και αποκάλυψε πως θέλει να συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για το μέλλον του στον σύλλογο. Αναλυτικά:

"Αφιερώνω αυτό το πρωτάθλημα στη γυναίκα μου, στα παιδιά μου, στον κόσμο του Ολυμπιακού, στον πρόεδρο, νιώθω ένα περίεργο συναίσθημα γιατί αν και έχω παίξει λίγο, νιώθω πρωταγωνιστής. Το αν θα μείνω εξαρτάται από τον Πρόεδρο, θέλω να το συζητήσω μαζί του".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ