ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Ανσαριφάρντ EUROKINISSI SPORTS

Σύμφωνα με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, πολλοί υποστήριζαν πως δεν θα κάνει καριέρα και ότι αυτός βοηθήθηκε από τον Θεό και την οικογένειά του. Σημείωσε, ακόμα, ότι η σχέση του με τον Όσκαρ Γκαρθία είναι "πατέρα - γιου".

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στο Farda News της πατρίδας του για την καριέρα του, τον Ολυμπιακό, τον Όσκαρ Γκαρθία, αλλά και το Μουντιάλ που ακολουθεί το καλοκαίρι. Ο στράικερ των "ερυθρόλευκων" δήλωσε ότι κάποιοι δεν τον πίστεψαν και πως τον βοήθησε ο Θεός, η οικογένειά του και το ελληνικό πρωτάθλημα.

Για το πέρασμά του από την Ισπανία:

"Έλεγαν αρκετοί τότε ότι δεν θα κάνω καριέρα και πως θα γύριζαν στο Ιράν. Ο Θεός και η οικογένειά μου με βοήθησαν. Προσπάθησα πολύ και τα κατάφερα αλλά με βοήθησε πολύ και το ελληνικό πρωτάθλημα".

Για τη σχέση του με τον Όσκαρ Γκαρθία:

"Έχουμε πολύ καλή σχέση. Με καταλαβαίνει και είναι σίγουρος για μένα. Με πιστεύει πολύ. Είναι πολύ σημαντικό. Είναι όπως ενδιαφέρεται ένας πατέρας για τον γιο του. Ο κόουτς με εμπιστεύεται πολύ και μου δίνει πρωτοβουλίες και οδηγίες για να παίρνω την ομάδα στις πλάτες μου. Ό,τι μου λέει προσπαθώ να το κάνω επακριβώς".

Για τη συμμετοχή του στο προσεχές Μουντιάλ:

"Φυσικά και θέλω πολύ να πάω και το περιμένω. Να παίξω και να σκοράρω. Είναι όνειρο ζωής και μεγάλος στόχος ένα Μουντιάλ με την Εθνική του Ιράν και δουλεύω και για αυτό".

Για τους Ιρανούς στην Ελλάδα:

"Μας αντιμετωπίζουν πολύ καλά. Το ελληνικό πρωτάθλημα αποτελεί ένα πολύ καλό δρόμο και ένα ενδιάμεσο στάδιο ειδικά για παιδιά 19 και 20 ετών. Υπάρχουν πολύ καλοί Ιρανοί παίκτες εδώ αλλά και νεαρά παιδιά που μπορεί να έρθουν".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ