ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Είμαστε επαγγελματίες"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ρωτήθηκε για το χρόνο συμμετοχής του ενόψει του Μουντιάλ, ενώ αναφέρθηκε και στις υποθέσεις Μασούντ και Χατζισαφί.

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της ΑΕΛ στην πρεμιέρα της Super League δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στο θέμα του χρόνου συμμετοχής του, αλλά και στις υποθέσεις των Μασούντ και Χατζισαφί.

Αρχικά ο Ιρανός επιθετικός τόνισε: "Συγχαρητήρια στην οικογένεια του Ολυμπιακού, είναι λυπηρό πως αγωνιστήκαμε χωρίς τους οπαδούς μας. Σίγουρα δεν αξίζουν τέτοια αντιμετώπιση και με αυτούς έχουμε άλλη δυναμική. Είναι μία καλή νίκη, είμαστε ακόμα σε στάδιο προετοιμασίας με πολλά καινούρια πρόσωπα, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι".

Για το χρόνο συμμετοχής του ενόψει του Μουντιάλ: "Είμαστε επαγγελματίες και σε κάθε παιχνίδι πρέπει να ακολουθούμε τις εντολές του προπονητή, ασχέτως αν παίζουμε ένα δευτερόλεπτο ή ενενήντα λεπτά πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι και να δίνουμε τα πάντα.

Σίγουρα στη θέση μου υπάρχει ανταγωνισμός απέναντι σε πολύ καλούς παίκτες σε φιλικό πάντα επίπεδο. Ο προπονητής αποφασίζει και εγώ σε κάθε παιχνίδι από τα φιλικά προσπαθώ να προσφέρω το καλύτερο για την ομάδα πρώτα από όλα και μετά για την εθνική".

Για το ματς με τη Ριέκα: "Έχουμε προετοιμαστεί, έχουμε σχέδιο. Αποδείξαμε στο πρώτο παιχνίδι την ποιότητά μας. Στη ρεβάνς πρέπει να παίξουμε περισσότερο από το 100% των δυνατοτήτων μας και να κάνουμε το καλύτερο για την ιστορία του κλαμπ και τους φιλάθλους που είναι η πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Για την υπόθεση των Μασούντ, Χατζισαφί: "Είναι ένα εθνικό ζήτημα. Πρόκειται για δύο σημαντικούς παίκτες, ειδικά ο Μασούντ είναι αρχηγός. Ελπίζω πως θα λυθεί παρά τα όσα έχουν γραφτεί στις εφημερίδες και τελικά θα τους έχουμε μαζί μας, εφόσον τους επιλέξει ο προπονητής".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ