ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα"

Ανσαριφάρντ: "Είμαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα"

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV για τη μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό και τόνισε πως έγινε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα (VIDEO).

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος μίλησε στην κάμερα του Olympiacos TV και εξέφρασε τη χαρά του για το γεγονός πως έγινε μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ο ίδιος για τους Πειραιώτες.

Ο Ιρανός στράικερ ανέφερε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να χαρίσει στον Ολυμπιακό τα αποτελέσματα που θέλει και πιστεύει πως η ομάδα του Λιμανιού θα ζήσει μεγάλες στιγμές φέτος. Να πούμε πως θα φορά πλέον την φανέλα με τον αριθμό 17 στην πλάτη.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που γίνομαι μέλος της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, είμαι πολύ περήφανος που ήρθα στην οικογένεια του Ολυμπιακού, γιατί ξέρω ότι ο Ολυμπιακός είναι από τα μεγαλύτερα κλαμπ σε ευρωπαϊκό επίπεδο και θέλω να δώσω τα πάντα για την ομάδα.

Πιστεύω θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές φέτος και θα πετύχουμε όλα τα αποτελέσματα που θέλει η ομάδα και οι οπαδοί μας. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε και θα προσπαθήσουμε για αυτό", ανέφερε ο Ανσαριφάρντ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ