ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανσαριφάρντ: "Δεν έχουμε καμία δικαιολογία και δεν χρειάζεται να κρυφτούμε"

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ / SUPERLEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μίλησε για το 5-1 με την Κέρκυρα, για τα υπόλοιπα παιχνίδια, για το Μουντιάλ και τον Εχσάν Χατζισαφί.

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε χθες (16/4) με 5-1 την Κέρκυρα στο Φάληρο, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πετυχαίνει το πρώτο τέρμα για την ομάδα του με πολύ όμορφο τελείωμα έπειτα από ασίστ του Κώστα Φορτούνη. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, μίλησε για το ματς, για τα υπόλοιπα παιχνίδια όπου στόχος είναι το απόλυτο, για το Μουντιάλ και τον Εχσάν Χατζισαφί.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε μπροστά στους φιλάθλους μας. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που παίξαμε μπροστά στο κοινό μας. Είναι αυτοί που μας δίνουν πάντα τη δύναμη. Είναι αυτοί που μας δίνουν το κίνητρο για 90 λεπτά στον αγώνα. Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη στήριξή τους. Ξέρω πως είναι λίγο θυμωμένοι μαζί μας. Σήμερα προσπαθήσαμε όλοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε μια όμορφη νίκη", ανέφερε για το παιχνίδι.

Για τον στόχο της ομάδας στα εναπομείναντα ματς, σχολίασε: "Δεν έχουμε καμία δικαιολογία και δεν χρειάζεται να κρυφτούμε. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς και στα τρία παιχνίδια".

Για το αν θέλει να πάει στο Μουντιάλ ως πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, απάντησε: "Είναι κάτι που προσπαθώ. Θα βάλω τα δυνατά μου για να είμαι πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα δούμε τι θα γίνει".

Για τον πανηγυρισμό του και την αφιέρωση στον Χατζισαφί, τόνισε: "Είμαστε από παιδιά μαζί. Είμαστε φίλοι. Σαν αδέρφια. Γι’ αυτό πήγα κατευθείαν σε αυτόν. Έχουμε περάσει όλα μας τα ποδοσφαιρικά χρόνια μαζί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ