ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοικτές οι "κεραίες" του Ολυμπιακού για Ερνάνι και φορ

Ανοικτές οι "κεραίες" του Ολυμπιακού για Ερνάνι και φορ

Ο Ερνάνι πιέζει την Πόρτο να τον αφήσει να πιάσει... λιμάνι (του Πειραιά). Τι συμβαίνει με τον επιθετικό που κοιτάζουν οι "ερυθρόλευκοι" (Ιμπίσεβιτς;).

Λίγες μέρες έμειναν... Λίγες μέρες μέχρι να πέσει η αυλαία της μεταγραφικής περιόδου και σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να έχει ανοικτά τα μάτια του για δύο περιπτώσεις που μπορούν να ενισχύσουν την επιθετική του γραμμή! Με μία υποσημείωση όμως: Δεν βγάζει προς τα έξω μια εικόνα λες και καίγεται” για μεταγραφές. Δεν είναι αυτός που “χτυπάει” επίμονα πόρτες.

Για παράδειγμα η Πόρτο γνωρίζοντας ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν βγάλει από το μυαλό τους τον Ερνάνι, αναμένεται να “ενοχλήσουν” τις επόμενες ώρες (αν δεν το έχουν κάνει ήδη) τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από τη μία ο 24χρονος εξτρέμ πιέζει τους “δράκους” να τον αφήσουν να πάρει το αεροπλάνο για Αθήνα. Από την πλευρά της η Πόρτο ίσως να θεωρεί ότι μπορεί να προκύψει και κάτι άλλο την τελευταία στιγμή με τον Ερνάνι και για αυτό τον λόγο δεν έχει ανάψει ακόμα το “πράσινο φως” για να τον στείλει στην Ελλάδα. Όμως οι μέρες περνούν και υπάρχει ο κίνδυνος να της μείνει στο ρόστερ ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο δεν υπολογίζει και συνάμα ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μείνει σε μία ομάδα όπου θα ξέρει ότι θα βρίσκεται μονίμως στην εξέδρα. Εξελίξεις λοιπόν με τον Ερνάνι θα έχουμε άμεσα!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ολυμπιακός εξετάζει και μία περίπτωση επιθετικού. Από την Γερμανία διέρρευσε το όνομα του Ιμπίσεβιτς. Η ΠΑΕ έσπευσε να διαψεύσει ότι ασχολείται με την περίπτωση του 31χρονου Βόσνιου φορ της Στουτγκάρδης. Στην Γερμανία όμως επιμένουν... Τονίζουν ότι περισσότερο με κίνηση τακτικής έμοιαζε η διάψευση από πλευράς Ολυμπιακού. Όπως είχε συμβεί δηλαδή και με την περίπτωση του Καμπιάσο. Σε λίγα 24ωρα θα φανεί τι ακριβώς ισχύει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Ιμπίσεβιτς έχει ένα συμβόλαιο γύρω στο 1 εκατομμύριο ευρώ στην Στουτγκάρδη και δεν ανήκει στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών που περνάει απαρατήρητος από τον Μάρκο Σίλβα (π.χ. ο Μπερμπάτοφ που τον “έκοψε” ο Πορτογάλος). Τουλάχιστον αυτά ισχυρίζονται πηγές από την Γερμανία. Από τον Ολυμπιακό – επαναλαμβάνουμε - ξεκαθάριζαν ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Ακόμα κι έτσι όμως να είναι, ο Ιμπίσεβιτς δηλαδή να μην βρίσκεται στην κόκκινη λίστα, πληροφορίες από το εξωτερικό επιμένουν ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν ανοικτές τις κεραίες τους για έναν φορ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ