ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοίγει ο δρόμος για Καρντόσο, ματιές και σε... Κουράνι!

Ανοίγει ο δρόμος για Καρντόσο, ματιές και σε... Κουράνι!

Νέα ανατροπή σκηνικού φαίνεται ότι προκύπτει με τον Παραγουανό φορ της Τράμπζονσπορ, Όσκαρ Καρντόσο, καθώς σα να φαίνεται ότι πάει προς λύση η υπόθεσή του. Τι παίζει με τον 34χρονο Γερμανό επιθετικό της Χοφενχάιμ, Κέβιν Κουράνι.

Οι Νιλμάρ, Αγιού και Καρντόσο είναι οι τρεις περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός εξέτασε σοβαρά τις τελευταίες μέρες για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή. Ο Καρντόσο όμως αυτή τη στιγμή φαντάζει ως ο επικρατέστερος για να ντυθεί τελικά στα ερυθρόλευκα παρά τα διάφορα… τσαλιμάκια της Τράμπζονσπορ.

Από το μέτωπο του Νιλμάρ δεν υπάρχει κανένα νέο από την Αραβία. Για τον δε Αγιού οι οικονομικές απαιτήσεις της Άστον Βίλα έχουν κριθεί εξ αρχής υπερβολικές, όπως και τα χρήματα που ζητάει ο παίκτης.

Για τον Καρντόσο όμως σαν να φαίνεται ότι πάει προς ευτυχή κατάληξη για τον Ολυμπιακό η υπόθεσή του. Στην Τουρκία το κρατούσαν ούτως ή άλλως «ζεστό» το θέμα ακόμα και την ημέρα που ακουγόταν ότι υπάρχει εμπλοκή ανάμεσα στις συζητήσεις των «ερυθρολεύκων» με την ομάδα της Τραπεζούντας.

Μπήκε σφήνα η Μάλαγα, αλλά υπάρχει η αίσθηση στην Τουρκία πώς τελικά ο Ολυμπιακός και η Τράμπζονσπορ θα βρουν τη «χρυσή τομή» και ο παίκτης θα καταλήξει στον Πειραιά. Δεν αποκλείεται ακόμα και μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (29/8) να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να μπει στην τελική ευθεία η μετακίνησή του στο λιμάνι.

Στο μεταξύ, πληροφορίες από την Γερμανία αναφέρουν ότι μία από τις περιπτώσεις που εξέτασε και ενδεχομένως να εξετάζει ακόμα ο Ολυμπιακός, είναι και αυτή του Κέβιν Κουράνι της Χοφενχάιμ. Πρόκειται για τον 34χρονο Γερμανό επιθετικό (σ.σ. γεννημένος στο Ρίο της Βραζιλίας), ο οποίος έχει κάνει μεγάλη καριέρα σε Στουτγκάρδη, Σάλκε και Ντινάμο Μόσχας, ενώ για μία πενταετία (2003-08) αποτελούσε βασικό στέλεχος της εθνικής Γερμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Και ο Τετέι στο "κάδρο" για τον Ολυμπιακό!
Κάτι παραπάνω από... τραβηγμένο για Σισοκό!
Τορεθίγια: "Ο Σιόβας; Δεν έχουμε 100% στήριξη να τον αποκτήσουμε"
Δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ ο Τιοτέ!
Γαλλικές "σειρήνες" για Μανιάτη και Ντα Κόστα
Για Σισοκό και Ολυμπιακό λένε στην Αγγλία
Θέλει να απαλλαχθεί από τον Καρντόσο η Τράμπζονσπορ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ