ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοίγει ξανά για τα καλάο δρόμος γιαΝιλμάρ

Ανοίγει ξανά για τα καλάο δρόμος γιαΝιλμάρ

Καθοριστικές οι συζητήσεις του Νιλμάρ με την Αλ Νασρ τα ξημερώματα της Τρίτης. Πολύ κοντά σε συμφωνία για τα δεδουλευμένα του με τους Άραβες.

Φαίνεται πώς η όποια διαφωνία υπήρχε ανάμεσα σε Νιλμάρ και Αλ Νασρ έχει φτάσει σε ένα σημείο που έχει μπει στην τελική ευθεία για να γεφυρωθεί! Οι Άραβες κάνουν πίσω και δεν αποκλείεται να του δώσουν το μεγαλύτερο μέρος των δεδουλευμένων του άμεσα και σιγά-σιγά το μικρότερο ποσοστό σε κάποιες δόσεις. Η πίεση που άσκησε ο Βραζιλιάνος επιθετικός φαίνεται πώς έχει πιάσει τόπο...

Αναπόφευκτα λοιπόν αν οριστικά ο Νιλμάρ τα βρει με τους Άραβες και δεν ξαναπροκύψει κάποια εμπλοκή (σ.σ. δεν θέλει και πολύ να υψωθούν ξανά εμπόδια από το πουθενά όταν μιλάμε για ομάδες από αυτά τα πρωταθλήματα), τότε η πορεία του είναι προδιαγεγραμμένη. Θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό.

Οι "ερυθρόλευκοι" ναι μεν είχαν διαμηνύσει ότι υπήρχε deadline μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (22/8), αλλά βλέπουν ότι ο Νιλμάρ έχει "φορτσάρει" για να έρθει σε συμφωνίαμε την Αλ Νασρ, έτσι ώστενα αποδεσμευτεί και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα.

Από ώρα σε ώρα μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις. Και κακά τα ψέματα, όταν μπλέκει μία ομάδα με μεταγραφική υπόθεση από σύλλογο της Αραβίας, το σκηνικό μπορεί να ανατραπεί από... λεπτό σε λεπτό! Προς το παρόν πάντως φαίνεται ότι τα μηνύματα που έρχονται από το Ντουμπάι να είναι θετικά αυτή τη φορά, ενώ μέχρι και το βράδυ της Κυριακής (21/8) ο Νιλμάρ έδειχνε να απομακρύνεται.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό εδώ και περίπου μία εβδομάδα για 1+1 χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ