ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοίγει η αυλαία των φιλικών για τον Ολυμπιακό

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το απόγευμα της Παρασκευής (23/06, 19:00) ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους κόντρα στην Βάτενς, ομάδα β' κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος.

Έχει ματς σήμερα το απόγευμα (23/06, 19:00). O Μπέσνικ Χάσι θα έχει την ευκαιρία να δει κόντρα στην Βάτενς ορισμένα στοιχεία από τη δουλειά που κάνει εδώ και μία εβδομάδα στο Ζέεφελντ.

Δεν είναι φυσικά παιχνίδια για συμπεράσματα. Άλλωστε και ο αντίπαλος δεν προσφέρεται για συμπεράσματα. Η Βάτενς είναι μία ομάδα β' κατηγορίας του αυστριακού πρωταθλήματος, ενώ και ο Ολυμπιακός είναι άγνωστο αν θα κατέβει με τους διεθνείς του ή θα πάει με τους παίκτες που ανέβηκαν από την πρώτη μέρα στις αυστριακές Άλπεις.

Το θέμα είναι ότι οι παίκτες θα κληθούν να απλώσουν στο χορτάρι του γηπέδου του Στανς όλα όσα δοκίμαζαν και δούλευαν όλο αυτό το διάστημα, με κύριο μέλημα την άμυνα να έχει ενεργό ρόλο στο κομμάτι της επίθεσης, τις κοντινές μεταβιβάσεις και κατά κύριο λόγο τις επιθέσεις από τα άκρα και κυρίως από τα πλάγια μπακ.

Οι Μάρτινς, Βιάνα και Μποτία δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη (22/06) λόγω κάποιων μικροενοχλήσεων και πιθανότατα δεν θα αγωνιστούν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ