ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανοίγει η αυλαία για Φινμπόγκασον με Τβέντε

Ανοίγει η αυλαία για Φινμπόγκασον με Τβέντε
INTIME SPORTS

Ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον θα κάνει ντεμπούτο το βράδυ της Τετάρτης στο πρώτο φιλικό του Ολυμπιακού επί ολλανδικού εδάφους, κόντρα στην Τβέντε. Καμία σοβαρή εξέλιξη στα μεταγραφικά.

Η ώρα για το πρώτο φιλικό των νταμπλούχων Ελλάδας επί ολλανδικού εδάφους έφτασε και μαζί έφτασε και η στιγμή που ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον θα κάνει ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα. Το βράδυ της Τετάρτης (20.00) οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν την Τβέντε στο Φέενορντ, ένα χωριό που βρίσκεται κοντά στο Έμεν και περίπου μία ώρα μακριά από τη βάση του Ολυμπιακού, το Έρμελο.

Ο Ισλανδός για δεύτερη σερί μέρα έκανε προπόνηση σε φουλ ρυθμό, δείχνοντας στον Μάρκο Σίλβα ότι μπορεί να τον υπολογίζει κανονικά για την φιλική αναμέτρηση. Το πιθανότερο πάντως είναι να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο, αφού στις δοκιμές της Τρίτης ο Πορτογάλος τεχνικός τον είχε συνεχώς στην ομάδα των αναπληρωματικών.

Η ενδεκάδα που δοκίμασε στην τελευταία προπόνηση αποτελούταν από τους Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Αυλωνίτη, Βούρο, Σαλίνο (αριστερό μπακ), Μπουχαλάκη, Μιλιβόγεβιτς, Ντομίνγκεζ, Πάρντο, Ντουρμάζ και Χάρα. Ο Μιλιβόγεβιτς έκανε κανονικά προπόνηση μετά από δέκα μέρες και αύξησε κατά πολύ τις πιθανότητές του να παίξει με την Τβέντε. Το πρωί της Τετάρτης θα αποφασιστεί.

Αντιθέτως ο Αρτούρ Μαζουακού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παρακολουθήσει το φιλικό από την εξέδρα (εγκατέλειψε στην προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό), ενώ ο Δημήτρης Σιόβας το βράδυ έμεινε στο ξενοδοχείο για ένα πιο χαλαρό πρόγραμμα. Κατά συνέπεια ο διεθνής στόπερ δύσκολα θα παίξει στο ματς με τους Ολλανδούς.

Στασιμότητα με Ερνάνι και Σαμπράνο

Στο μεταγραφικό τοπίο δεν σημειώθηκε κάποια σοβαρή εξέλιξη στις υποθέσεις των Ερνάνι και Ζαμπράνο. Για τον Ερνάνι είναι ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα έγκειται στην οψιόν αγοράς του παίκτη από την Πόρτο. Οι "δράκοι" επιμένουν σε πολύ υψηλά νούμερα (ακούγεται για 7-8 εκατομμύρια), ενώ ο Ολυμπιακός προσπαθεί να την κατεβάσει περίπου στα μισά. Ο Ερνάνι είναι θετικός στο να έρθει στην χώρα μας για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων", η Πόρτο τον παραχωρεί δανεικό, αλλά το πρόβλημα είναι η οψιόν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σαμπράνο, από τη στιγμή που έχουν μπει στο "παιχνίδι" τούρκικες ομάδες, το έργο του Ολυμπιακού αυτομάτως αποκτάει πολλές δυσκολίες. Το πρόβλημα δεν είναι το 1,5εκ. ευρώ της ρήτρας που έχει βάλει η Άιντραχτ ως όρο αποδέσμευσης. Ούτε φυσικά το συμβόλαιό του που ανέρχεται πάνω-κάτω στο ίδιο ποσό με την ρήτρα. Το θέμα είναι ότι η Γαλατά Σαράι για παράδειγμα που ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτησή του, είναι διατεθειμένη να προσφέρει χρυσάφι για να του φορέσει... φέσι! Επίσης, υπάρχει μία πληροφορία ότι η Άιντραχτ τον πιέζει για να ανανεώσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το καλοκαίρι του 2016. Προφανώς για να βγάλει το 1,5εκ. ευρώ της ρήτρας και να διεκδικήσει περισσότερα χρήματα...

Τέλος, ο Αριέλ Ιμπαγάσα όντως δέχτηκε πρόταση από τον Ολυμπιακό για να αναλάβει πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Όχι όμως ως αθλητικός διευθυντής της πρώτης ομάδας, αλλά για την ακαδημία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ