ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Άνοδος για Σίλβα, πέρασε και τον... Μουρίνιο!

Άνοδος για Σίλβα, πέρασε και τον... Μουρίνιο!
INTIME SPORTS

Στην 27η θέση της παγκόσμιας κατάταξης των προπονητών βρίσκεται πλέον ο Μάρκο Σίλβα. Μία θέση πιο κάτω ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Με τις επιτυχίες και τα αποτελέσματα που έχει φέρει μέχρι στιγμής με τον Ολυμπιακό, ο Μάρκο Σίλβα έχει πάρει τα “πάνω” του για τα καλά στην παγκόσμια κατάταξη των προπονητών. Είχε ξεκινήσει κάτω από την 50ή θέση και μέσα σε δύο μήνες έχει καταφέρει να “σκαρφαλώσει” στην 27η με 8.309 βαθμούς!

Αν συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο και ο Ολυμπιακός πάρει νίκες τόσο με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ όσο και με τον Ηρακλή την Κυριακή, τότε θα ανέβει κι άλλο ο κόουτς των Πειραιωτών.

Το φοβερό είναι ότι στην 28η θέση κατρακύλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο εξαιτίας του πολύ κακού ξεκινήματος με την Τσέλσι. Ο “Special One” βλέπει την... πλάτη του Σίλβα, έχοντας συγκεντρώσει 8.173 βαθμούς.

"Πιο επικίνδυνη τώρα η Ντίναμο..."

Στον Ολυμπιακό έχουν ξεκινήσει από την Κυριακή (1/11) την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ο Μάρκο Σίλβα και οι συνεργάτες του θεωρούν ότι οι Κροάτες τώρα θα είναι πιο επικίνδυνοι απ' ό,τι ήταν στο Μαξιμίρ.

Συμφωνούν και οι παίκτες με αυτό το σκεπτικό, καθώς πιστεύουν ότι η Ντίναμο επειδή δεν έχει τίποτα να χάσει, θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο του Καραϊσκάκη απελευθερωμένη και δίχως άγχος για να κάνει τη ζημιά.

Ο Σίλβα δεν έχει πει πολλά πράγματα για την Ντίναμο στους παίκτες του. Τα αφήνει για το βράδυ της Τρίτης (3/11) όπου σκοπεύει να τους δείξει βίντεο από το πρώτο ματς που έδωσαν οι δύο ομάδες στο Μαξιμίρ, αλλά και από άλλα παιχνίδια των Κροατών στο Champions League και στο πρωτάθλημα της χώρας τους.

Ο Σουντανί που είχε ταλαιπωρήσει στο τελευταίο 20λεπτο του Μαξιμίρ τον Αρτούρ Μαζουακού θα μείνει στο Ζάγκρεμπ λόγω του τραυματισμού του. Υπάρχουν όμως λύσεις. Μπορεί να βάλει από εκείνη την πλευρά τον Πιάτσα, για τον οποίο έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Ίντερ και θεωρείται από τα hot ονόματα της Ντίναμο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ