ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζουν "στροφές" στο Λιμάνι

Ανεβάζουν "στροφές" στο Λιμάνι

Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνεχίζουν καθημερινά τις προπονήσει τους και περιμένουν να δουν αν θα παίξουν με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα, ενώ στις 11 Μαρτίου έχουν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Το πρωί της Τρίτης (3/3), οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν στο Ρέντη την προετοιμασία τους και περιμένουν να δουν αν θα παίξουν με τον Πανθρακικό για το πρωτάθλημα, ενώ στις 11 Μαρτίου έχουν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ για το Κύπελλο.

Σήμερα (3/3), εστίασαν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα φάσεων, ενώ έκαναν δίτερμα σε μικρό χώρο ("μονομαχίες" τέσσερις εναντίον τεσσάρων) αλλά και στα 3/4 του γηπέδου.

Στο τέλος έμειναν πολλοί εκ των ποδοσφαιριστών και έκαναν εξειδικευμένη δουλειά, ο καθένας σε διαφορετικό τομέα: Σέντρες, τελειώματα, πάσες, εναλλαγές της μπάλας. Στα ιατρικά δεν υπάρχουν περαιτέρω προβλήματα, με τον Φουστέρ να συνεχίζει θεραπεία.

Ατομικό έκανε ο Στρέζος, ενώ ο Γιαννιώτης έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Η προπόνηση την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ