ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Πάρντο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Πάρντο
INTIME SPORTS

Ατομικό πρόγραμμα αλλά σε ιδιαίτερο έντονους ρυθμούς ακολούθησε την Τρίτη (13/10) ο Πάρντο και αναμένεται να είναι κανονικά διαθέσιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου (17/10, 20:30) με την ΑΕΚ. Την Τετάρτη το απόγευμα (14/10) αναμένονται στου Ρέντη και οι Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον.

Με την προπόνηση που διεξήχθη την Τρίτη (13/10) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, το Σάββατο (17/10, 20:30) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Φελίπε Πάρντο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αλλά σε πολύ έντονους ρυθμούς και όλα δείχνουν ότι θα είναι στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το ντέρμπι με τον "Δικέφαλο". Ο Κολομβιανός που αντιμετώπισε πρόβλημα παραμονές της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έμεινε εκτός αποστολής και έκτοτε ξεκίνησε την προσπάθεια ανάκαμψης για να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τα καταφέρει.

Ατομικά κινήθηκε και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος καθημερινά παρουσιάζει βελτίωση, αλλά σίγουρα δεν θα τεθεί στα πλάνα του Σίλβα για το Σάββατο. Ο Κρητικός μέσος λογικά θα μπει σε ρυθμούς προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα τις προσεχείς μέρες.

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη αναμένονται το απόγευμα της Τετάρτης (14/10) οι Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί και Φινμπόγκασον. Ο Σουηδός εξτρέμ θα εξεταστεί ενδελεχώς από το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του (χτύπησε στο ματς της Σουηδίας με το Λίχτενσταϊν) και το διάστημα που θα χρειαστεί για να επανέλθει στην ενεργό δράση.

Ο Ελαμπντελαουί θα είναι σήμερα στην αποστολή της Νορβηγίας για το παιχνίδι με την Ιταλία, όπως και ο Φινμπόγκασον σε αυτή της Ισλανδίας για την αναμέτρηση με την Τουρκία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ