ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Ζέεφελντ

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο Ζέεφελντ
INTIME SPORTS

Στον τομέα της τακτικής και της τεχνικής δούλεψαν οι "ερυθρόλευκοι" το πρωί της Τρίτης (14/7), με τον Μάρκο Σίλβα να ανεβάζει τους ρυθμούς της προπόνησης.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, με το πρόγραμμα το πρωί της Τρίτης (14/7) να αφορά το κομμάτι της τακτικής αλλά και αυτό της τεχνικής. Μαρτίνες και Μπενίτες έμειναν στο ξενοδοχείο για ατομικό.

Ο Μάρκο Σίλβα ανεβάζει σταδιακά τους ρυθμούς εκγύμνασης, ενώ για την Τετάρτη (15/7, 19:15) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φετινό φιλικό απέναντι στην Ντούκλα Πράγας. Η απογευματινή προπόνηση των "ερυθρολεύκων" θα είναι αερόβιου χαρακτήρα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Τέταρτη ημέρα προπονήσεων στο Ζέεφελντ της Αυστρίας για τον Θρύλο και πλέον η ένταση ανεβαίνει σταδιακά ολοένα και περισσότερο. Οι προπονήσεις γίνονται πιο στοχευμένες και στο πρωινό κομμάτι της Τρίτης ο κ. Σίλβα δούλεψε ιδιαίτερα επάνω στην τεχνική και την τακτική.

Αρχικά οι ποδοσφαιριστές έκαναν circuit ελέγχου της μπάλας, κοντρόλ, πάσες και φυσικά όλα αυτά με κίνηση και ταχύτητα. Συνέχισαν με τεχνικό-τακτικό παιχνίδι, σε 3 εστίες. Χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, οι ποδοσφαιριστές έναν ασκήσεις 8vs8vs8, με όλους τους τερματοφύλακες να συμμετέχουν.

Το απόγευμα δεν θα γίνει πλήρης προπόνηση, αλλά το βάρος θα πέσει στο αεροβικό πρόγραμμα. Μόνο οι πέντε διεθνείς που έφθασαν στο Ζέεφελντ τη Δευτέρα, ο Καραμάνος και οι τερματοφύλακες Χουτεσιώτης και Γιαννιώτης, θα γυμναστούν στο γήπεδο.

Θυμίζουμε ότι αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό προετοιμασίας του Θρύλου, με αντίπαλο την Ντούκλα Πράγας, στις 19:15 ώρα Ελλάδας!"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ