ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανεβαίνει του Καρίσο, προς παραμονή ο Ελαμπντελαουί

Barcelona's Lionel Messi is tackled by Sevillas Daniel Carrico during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Sunday, May 22, 2016. (AP Photo/Francisco Seco)
Barcelona's Lionel Messi is tackled by Sevillas Daniel Carrico during the final of the Copa del Rey soccer match between FC Barcelona and Sevilla FC at the Vicente Calderon stadium in Madrid, Sunday, May 22, 2016. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Προσπέρασε Μπρίτος, Αντερλάν Σάντος και είναι πλέον πίσω από τον Ροντρίγκες ο Καρίσο, στην κούρσα για τον στόπερ. Αλλαγή δεδομένων για Ελαμπντελαουί, όπως και για εξτρέμ μετά την "αρπαγή" Μπονγκοντά από τους Τούρκους.

Αργά το βράδυ της 13ης Ιουνίου το Sport24.gr σας ενημέρωσε για την περίπτωση του Ντανιέλ Καρίσο, του Πορτογάλου στόπερ που έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Και η περίπτωση του όχι απλά εξετάζεται, αλλά μοιάζει να κερδίζει έδαφος καθημερινά. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έχει προσπεράσει τους Μιγκέλ Μπρίτος, Αντερλάν Σάντος και είναι πλέον πίσω από τον Γκονσάλο Ροντρίγκες στην κούρσα για τον στόπερ.

Στο Λιμάνι περιμένουν την οριστική κατάληξη της υπόθεσης με τον Αργεντίνο αμυντικό (συνεχίζονται τα παιχνίδια τακτικής - χρόνου, ακόμη και μέσω δηλώσεων του παίκτη στην πατρίδα του), πριν περάσουν στην επόμενη λύση. Αν αυτό γινόταν σήμερα για παράδειγμα, ο Καρίσο (έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Φιγκέιρας) θα ήταν ο πρώτος επιλαχών.

Η ποιότητα του Πορτογάλου στόπερ είναι δεδομένη, ωστόσο τα μυϊκά προβλήματα που αντιμετώπισε την τελευταία διετία δεν του επέτρεψαν να δείξει πράγματα στη Σεβίλλη. Το συμβόλαιο του με τους Ανδαλουσιάνους ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2018 και είναι μια περίπτωση μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Ολυμπιακού.

ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΜΕ ΟΜΑΡ (;)

Δεν είναι και τόσο σίγουρο πλέον ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα συνεχίσει την καριέρα του μακριά από τον Ολυμπιακό. Τα δεδομένα στην υπόθεση του Νορβηγού μπακ δείχνουν να διαφοροποιούνται και ο δρόμος της νέας σεζόν να οδηγεί τον παίκτη πίσω στα ερυθρόλευκα.

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει διαμηνύσει στην πλευρά του Ομάρ ότι τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όμως αυτός δεν είναι ο σημαντικότερος λόγος που ο Νορβηγός διεθνής οδεύει προς παραμονή. Ο Μάρκο Σίλβα τον πήρε στη Χαλ, εκεί ο Ελαμπντελαουί αντιμετώπισε έναν μυϊκό τραυματισμό και δεν πρόλαβε να αγωνιστεί πάνω από συνολικά 706 λεπτά (9 συμ.), ούτε φυσικά να δείξει το ταλέντο του, ενώ η Χαλ εντέλει υποβιβάστηκε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει τον παίκτη και στη Γουότφορντ, η οποία όμως δεν μοιάζει διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των "ερυθρολεύκων". Ο Ολυμπιακός θέλει 6 εκατ. ευρώ, οι Άγγλοι δίνουν λίγο πάνω από τα μισά... Δεν μπορεί να γίνει δουλειά με αυτά τα δεδομένα. Ο Ομάρ έχασε σε χρηματιστηριακή αξία τους τελευταίους μήνες, είναι εκτός αγωνιστικού ρυθμού και καμία πλευρά δεν μπορεί να βγει 100% κερδισμένη αυτή τη στιγμή από μια ενδεχόμενη πώληση.

Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Νορβηγός μπακ να πετάξει σε λίγες μέρες για το Ζέεφελντ και να βρει εκεί την αποστολή των Πειραιωτών, για να τεθεί και αυτός στις οδηγίες του Μπέσνικ Χάσι.

Την ίδια στιγμή να σημειώσουμε ότι ο Δημήτρης Σιόβας είναι πράγματι κοντά στη μεταγραφή του στην Λεγκανές. Ή στην παραμονή του αν θέλετε, αλλά αυτή τη φορά με μια μόνιμη συμφωνία. Οι Ισπανοί γράφουν για deal στα 2,7 εκατ. ευρώ. Περισσότερα θα είναι τα χρήματα που θα λάβει ο Ολυμπιακός. Όχι πολύ περισσότερα, αλλά πάνω από 3 εκατ. ευρώ.

RESTART ΓΙΑ ΕΞΤΡΕΜ

Από την πρώτη στιγμή ο Ολυμπιακός επιβεβαίωνε το ενδιαφέρον του για τον Τεό Μπονγκοντά. Οι Πειραιώτες ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Θέλτα, είχαν βάλει σε μια καλή βάση τις συζητήσεις τους με την ισπανική ομάδα αλλά και την πλευρά του παίκτη, που ήταν θετικός για τη μετακίνηση του στο Λιμάνι.

Από το βράδυ της Τετάρτης (14/6) άλλαξαν τα δεδομένα, όταν η Τράμπζονσπορ (και όχι η Μπεσίκτας όπως υποστήριζαν μαζικά τα ΜΜΕ της Τουρκίας), έκανε δυνατό μπάσιμο, πρόσφερε ευνοϊκότερους όρους στην Θέλτα (προσθέτοντας και μεγάλα μπόνους), με την ομάδα του Βίγκο να πείθεται και να βάζει στο αεροπλάνο τον 22χρονο Βέλγο.

Ο Μπονγκοντά πήγε με κατεβασμένες πλερέζες στην Κωνσταντινούπολη, αλλά αυτό δεν αλλάζει την ουσία, ότι ο παίκτης χάθηκε για τον Ολυμπιακό. Οι περιπτώσεις των Βάις, Τέγιο δεν έχουν καεί, αλλά παραμένουν εξαιρετικά δύσκολες, ειδικά του Ισπανού...

Οι Πειραιώτες μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχουν καταλήξει στον επόμενο στόχο τους, όσον αφορά την πόρτα του παίκτη που θα χτυπήσουν για την ενίσχυση στην θέση του εξτρέμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κλείνει στην Τραμπζονσπόρ ο Μπονγκοντά
Φιλικό με Μέχελεν ο Ολυμπιακός
Σεφτέ με τρεις ανακοινώσεις και έπεται συνέχεια
Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Ντουμάνης
Ξεκίνησε η νέα σεζόν με... σέντρα στου Ρέντη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ