ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Χαρούμενος και ως... τερματοφύλακας"

Ανδρούτσος: "Χαρούμενος και ως... τερματοφύλακας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, το κίνητρο που έχει αλλά και την υπομονή που απαιτείται μέχρι να παρουσιαστεί η ευκαιρία να αγωνιστεί.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός των "ερυθρολεύκων" μίλησε στην κάμερα της NOVA και υποστήριξε ότι στον Ολυμπιακό θα ήταν χαρούμενος ακόμη κι αν έπαιζε... τερματοφύλακας, τονίζοντας πάντως ότι η "καλή" του θέση είναι αυτή πίσω από τον επιθετικό. Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Συγχαρητήρια για το νέο συμβόλαιο και την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα 5 χρόνια. Τι σημαίνει για εσένα και τους υπόλοιπους νεαρούς συμπαίκτες σου η εμπιστοσύνη που δείχνει η διοίκηση προς το πρόσωπό σας;

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό το νέο συμβόλαιο. Βέβαια, αυτό μας δίνει ένα κίνητρο να συνεχίσουμε να δουλεύουμε περισσότερο. Όσο μπορούμε καθημερινά να βελτιωνόμαστε. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση του Ολυμπιακού που μας στηρίζει έμπρακτα".

Πόσο δύσκολο είναι να βρείτε χώρο και χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα;

"Σίγουρα είναι πολύ δύσκολο το να βρεις μια θέση, όχι μόνο στην 11άδα ακόμη και στη 18άδα. Βέβαια δεν πρέπει να σταματάς να προσπαθείς καθημερινά στην προπόνηση.

Χρειάζεται πολύ υπομονή και επιμονή για να σε χρησιμοποιήσει ο προπονητής. Να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος και αυτό θα το κερδίσεις στην προπόνηση".

Για τα συνεχόμενα και δύσκολα ματς που θα δώσει ο Ολυμπιακός το προσεχές διάστημα:

"Η ομάδα σίγουρα θα είναι έτοιμη. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος μήνας, με πολλά παιχνίδια σε Europa League, Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Αλλά στους ποδοσφαιριστές αρέσει αυτό, είναι και αναγκασμένοι να παρουσιάζονται έτοιμοι για αυτά τα ματς. Αυτό πιστεύω θα κάνουμε".

Η άποψη σου για τον Πανιώνιο;

"Είναι πολύ καλή ομάδα, με δυνατούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Αλλά ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη ομάδα και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για το ματς σε μια δύσκολη έδρα".

Ποιο όνειρο θα ήθελες να ζήσεις με τον Ολυμπιακό;

"Το πρώτο όνειρο το έζησα με το ντεμπούτο μου στο Europa League. Το δεύτερο είναι να καθιερωθώ και να παίζω με τον Ολυμπιακό και να μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω ότι μπορώ να κάνω και παραπάνω πράγματα".

Σε ποια θέση αισθάνεσαι ότι αποδίδεις καλύτερα;

"Στον Ολυμπιακό παντού! Ακόμα και τερματοφύλακας να παίξω θα είμαι χαρούμενος. Η θέση όμως που μου αρέσει να παίζω είναι πίσω από τον επιθετικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ