ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Το θέλαμε περισσότερο"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ τόνισε πως ο Ολυμπιακός είχε περισσότερο πάθος και θέληση για τη νίκη.

Η θέληση και το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ έδωσαν τη νίκη στους "ερυθρόλευκους" σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

"Κάθε ντέρμπι είναι ξεχωριστό. Έγινε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και από τις δυο ομάδες. Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή και μας βοήθησε και ήταν ένας λόγος που νικήσαμε. Τώρα πρέπει να τα ξεχάσουμε όλα, είναι ωραία που πλησιάζουμε στην κορυφή, εκεί που θέλουμε αλλά πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη και να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια που είναι σημαντικά".

Εσείς είχατε και το ματς με την Μπαρτσελόνα και την επιπλέον κούραση, έπαιξε ρόλο αυτό;
"Μπορεί να υπήρχε μια κούραση σε τέτοια ματς δεν το σκέφτεσαι καθόλου να δώσει το 100% μέχρι εκεί που μπορείς".

Τώρα ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό;
"Κάθε παιχνίδι το κοιτάμε ξεχωριστά και ένα-ένα. Έχουμε το Κύπελλο και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα κοιτάξουμε να νικήσουμε τον Αχαρναϊκό και μετά θα δούμε τον Παναθηναϊκό που είναι ένα σημαντικό παιχνίδι ενόψει της συνέχειας".

Που κρίνονται τέτοια παιχνίδια;
"Τέτοια ματς κρίνονται στο ποιος τα θέλει περισσότερο. Στο πάθος, στα τρεξίματα και φάνηκε ότι εμείς το θέλαμε".

Η κατάσταση στα αποδυτήρια είναι καλύτερη πλέον;
"Ναι σίγουρα 100%. Κάθε νίκη και ιδιαίτερα αυτή η νίκη μας δίνει ένα μεγάλο κίνητρο για να γίνουμε γροθιά και να είμαστε ακόμα πιο δυνατοί".

Κούτρης: "Θέλαμε να δείξουμε ότι θα ήμασταν το αφεντικό"

Ο Λεονάρντο Κούτρι από την πλευρά του υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός είχε εστιάσει στο ματς με τον ΠΑΟΚ αμέσως μετά το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και για αυτό και κατάφερε να κλείσει τα ατού της ομάδας της Θεσσαλονίκης:

"Παίζαμε με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε και να πλησιάσουμε την κορυφή και το κάναμε. Κλείσαμε τους χώρους του ΠΑΟΚ και πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο και ενόψει της συνέχειας".

Φάνηκε ότι ξέρατε καλά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ;
"Από τη στιγμή που τελείωσε το ματς στη Βαρκελώνη εστιάσαμε στον ΠΑΟΚ, δουλέψαμε καλά και αυτό βγήκε στο γήπεδο. Δεν μας απείλησε ο ΠΑΟΚ σχεδόν καθόλου. Είναι μια σημαντική νίκη ενόψει της συνέχειας".

Περιμένατε ένα κλειστό παιχνίδι;
"Ναι ήταν ένα κλειστό παιχνίδι που θα κρινόταν στην λεπτομέρεια το ξέραμε από πριν. Θέλαμε να δείξουμε ότι εμείς θα ήμασταν το αφεντικό και ο ΠΑΟΚ δεν θα είχε καμία τύχη και το καταφέραμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ