ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Το γκολ δεν το έβαλα μόνος μου"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Ανδρούτσος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ, υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος με την Οσμάνλισπορ και τόνισε ότι είναι αναγκαία η βελτίωση στα τελειώματα φάσεων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο MVP της αναμέτρησης, στο ματς με την ΑΕΛ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης":

-Για το γκολ που πέτυχε, που είναι το δεύτερο γρηγορότερο στην ιστορία του Ολυμπιακού:

Εγώ χαίρομαι για το τέρμα που πέτυχα. Για να πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα αρχικά αν ήταν τόσο γρήγορο. Ήταν μια πάρα πολύ καλή ατομική προσπάθεια. Ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου, γιατί αυτό το γκολ δεν το έβαλα μόνος μου.

-Για την τακτική τις ομάδας να πιέζει από την αρχή για την επίτευξη ενός τέρματος:

Είναι στα πλάνα μας να πιέσουμε από την αρχή του παιχνιδιού. Αναλόγως πως πάει και το ματς. Να κάνουμε ένα ελεγχόμενο πρέσινγκ. Τώρα βγήκε πολύ καλό και σωστό και πετύχαμε αυτό το τέρμα.

-Για την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και τα δύο γκολ της ομάδας, παρά τις 15 τελικές που έκανε:

Σίγουρο με βάση τις τελικές είναι λίγα τα γκολ. Το σημαντικό είναι ότι γίνεται πολύ καλή ομαδική συνεργασία για να πάμε στην τελική προσπάθεια. Η δουλειά πρέπει να γίνει στο τελείωμα. Πιστεύω ότι εκεί έχουμε ένα μικρό μειονέκτημα, αλλά θα το δουλέψουμε κι αυτό γιατί την Πέμπτη έρχεται ένα δύσκολο ματς για εμάς και από αύριο κοιτάμε αυτό.

-Η εμφάνιση της ομάδας σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση, για το ματς με την Οσμάνλισπορ;

Σίγουρα, γεμίζει και εμάς αλλά και τον κόσμο του Ολυμπιακού.

-Για το παιχνίδι που έρχεται με την ΑΕΚ:

Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε αυτή τη διαφορά. Μας δίνει μια μικρή άνεση, αλλά δεν πρέπει να είμαστε άνετοι. Όπως είπα, από αύριο κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης. Δουλειά, τα κεφάλια κάτω και όταν τελειώσει αυτό το ματς, θα κοιτάξουμε το ματς με την ΑΕΚ. Πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι γιατί σαν επαγγελματίες μας αρέσει που υπάρχουν αυτά τα ματς.

-Ποιος παίκτης ήταν αυτός που θαύμαζε και ήθελε να πάρει στοιχεία απ’ αυτόν:

Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς και έτσι όπως έπαιζε και η συμπεριφορά του μέσα στον αγώνα αλλά και εξωαγωνιστικά. Ήταν ένας ποδοσφαιριστής πολύ σωστός και πολύ καλός άνθρωπος. Σίγουρα και ο Ιμπαγάσα ήταν ένας πολύ μεγάλος ποδοσφαιριστής. Πολλές φορές μου έχει μιλήσει για κάποια τεχνικά κομμάτια, επιθετικά και αμυντικά. Τον έχω ακούσει πολύ καλά και τον ευχαριστώ πολύ για όσα μου έχει πει.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ