ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Σημαντικό ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - OSMANLISPOR (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Ανδρούτσος στάθηκε στις δυσκολίες που αναμένεται να συναντήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο, ματς που χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την ομάδα του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής μεσοεπιθετικός στην κάμερα της NOVA, πριν την αναμέτρηση του Σαββάτου (14/10, 20:30) στη Νέα Σμύρνη:

Για το χρονικό σημείο της διακοπής και αν ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Ολυμπιακό:

"Πιστεύω πως ναι, αυτή η διακοπή μας βοήθησε, προκειμένου να μας δώσει ο νέος προπονητής τις δικές του οδηγίες. Είχε περισσότερο χρόνο να μας περάσει τις δικές του ιδέες. Ήταν ξαφνική η αλλαγή στον πάγκο και η διακοπή θα βοηθήσει".

Για την πρόσφατη εικόνα της ομάδας:

"Είχαμε ένα καλό πρόσωπο εσχάτως αλλά δεν μας φτάνει αυτό. Πρέπει και να κερδίζουμε. Δεν είμαστε μια ομάδα που αμύνεται, ίσως να είμαστε καλοί σε αυτό, αλλά στην Ελλάδα οφείλουμε να έχουμε εμείς την κυριαρχία, την κατοχή της μπάλας και να δημιουργούμε φάσεις. Πιστεύω ότι σιγά σιγά αυτό θα το καταφέρουμε".

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο:

"Κάθε ματς έχει τη σειρά του. Τώρα υπάρχει ο Πανιώνιος, μετά θα ασχοληθούμε με το επόμενο παιχνίδι. Αλλά αυτή τη στιγμή προέχει ο Πανιώνιος. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, μας δυσκολεύει κάθε χρόνο. Έχει πολλούς Έλληνες και μεγάλη ομοιογένεια.

Είναι καιρό μαζί και παίζουν καλά. Έχουμε και ένα δείγμα από το φιλικό προετοιμασίας, όπου ηττηθήκαμε και ξέρουμε ότι είναι δυνατή ομάδα.

Θα πάμε να κερδίσουμε, χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς, είναι πολύ σημαντικό το ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για την δική του παρουσία του στην εθνική Ελπίδων αλλά και πολλών παικτών που προέρχονται από τον Ολυμπιακό:

"Είμαστε χαρούμενοι για την Ανδρών που νίκησε και συνεχίζει να ελπίζει (σ.σ. για το Μουντιάλ). Όταν πηγαίνουμε στην Ελπίδων και βρισκόμαστε ξανά όλοι μαζί, χαιρόμαστε ιδιαίτερα.

Θυμόμαστε τα παλιά χρόνια που ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ ωραίο το κλίμα στην εθνική Ελπίδων, γιατί γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον αλλά ξέρουμε και όλα τα υπόλοιπα παιδιά.

Είμαστε μια γροθιά και αυτό είναι το πιο σημαντικό σε μια ομάδα. Είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο και συνεχίζουμε".

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Στο πλευρό της Ελπίδας Προσφύγων η ΠΑΕ Ολυμπιακός
Mega analysis: Τα xGoals ανοίγουν τα X-Files της Super League
Γιατί ο Λεμονής περίμενε τον Εμενίκε έως την τελευταία στιγμή
Κατσουράνης: "Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ