ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος σε Ρέτσο: "Οι οικογένειες δεν σπάνε ποτέ"

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ρέτσος, Ανδρούτσος, Μανθάτης EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Ανδρούτσος αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό post τον Παναγιώτη Ρέτσο, ο οποίος υπέγραψε στη Λεβερκούζεν. Διαβάστε το ξεχωριστό μήνυμα του "ερυθρόλευκου" 20χρονου χαφ.

Παναγιώτης Ρέτσος και Θανάσης Ανδρούτσος αγωνίστηκαν για αρκετά χρόνια μαζί στην ακαδημία του Ολυμπιακού και αργότερα και στην πρώτη ομάδα. Ο πρώτος υπέγραψε στη Μπάγερ Λεβερκούζεν και έτσι οι δρόμοι τους χώρισαν. Ο Ανδρούτσος αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο με ένα ξεχωριστό μήνυμα στο instagram.

Ο 20χρονος χαφ έγραψε: "Θέλω να σου ευχηθώ καλή τύχη στην νέα σου ομάδα. Επίσης, σου εύχομαι να είσαι γερός, να έχεις πίστη και αγάπη που πάντα είχες και θα έχεις και έτσι θα έρθουν όλα και θα τα καταφέρεις πάλι, όπως τα καταφέρνεις πάντα, γιατί το ταξίδι αυτό συνεχίζεται όπως λέγαμε μικροί !

Είναι δύσκολο να ξέρω πως δεν θα σε βλέπω μετά από τόσα χρόνια στα αποδυτήρια και έξω από αυτά και θα μου λείπεις, αλλά ξέρω πως είσαι χαρούμενος και έτσι είμαι κι εγώ διπλά! Μακάρι να ξαναβρεθούμε στο μέλλον μέσα στο γρασίδι, να παλεύουμε ο ένας για τον άλλον, όπως πάντα!

Όσον αφορά για απ’ έξω απ’ το γρασίδι, θα βλεπόμαστε συχνά, γιατί οι οικογένειες δεν σπάνε ποτέ! Καλή τύχη αδερφέ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ