ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Ο στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του Champions League"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ËÁÑÉÓÁ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για το άδειο Καραϊσκάκη, για το ματς με την ΑΕΛ, για το βάθος του Ολυμπιακού, για τη ρεβάνς με τη Ριεκα και για το πώς περιμένει το φετινό πρωτάθλημα.

Μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΛ και τη νίκη του Ολυμπιακού με 4-1 για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στην κάμερα της NOVA για το άδειο Καραϊσκάκη, για το ματς, για το βάθος της ομάδας του, για τη ρεβάνς με τη Ριεκα και για το πώς περιμένει τη φετινή Super League

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Εάν έχει ξανά παίξει αγώνα χωρίς κόσμο: "Όχι. Είναι η πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα και σίγουρα θέλουμε τον κόσμο στον πλευρό μας, είναι ένα πλην αυτό. Από την άλλη ξέρουμε ότι πάνω από το μισό της Ελλάδας θα παρακολουθεί από την τηλεόραση και θέλουν να νικάμε και παίζουμε και γι’ αυτούς".

Το σχόλιό του για το ματς: "Κάθε ματς είναι ξεχωριστό. Εμείς είχαμε υπομονή, είχαμε την κατοχή της μπάλας και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουμε τον αντίπαλο. Όπως είπα χρειάζεται υπομονή και έτσι με την υπομονή θα έρθει και το γκολ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και το καταφέραμε".

Για το αν είναι το βάθος του ρόστερ το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού: "Έτσι πιστεύω. Ότι ο καθένας μας στον Ολυμπιακό αξίζει την ευκαιρία του. Όλοι είναι καλοί ποδοσφαιριστές γι’ αυτό και παίζουν στον Ολυμπιακό. Γιατί ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές".

-Για την ρεβάνς με την Ριέκα: "Από αύριο κιόλας θα αρχίσουμε να προπονούμαστε γι’ αυτό. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους του UEFA Champions League. Προπονούμαστε γι’ αυτό από την προετοιμασία, είναι ο βασικός μας στόχος και από αύριο το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τρίτης".

-Για το πώς περιμένει το φετινό πρωτάθλημα: "Σίγουρα η πρώτη ευχή μου είναι κάθε ποδοσφαιριστής και του Ολυμπιακού και των άλλων ομάδων να έχουν την υγεία τους και η δεύτερη είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να έχουμε μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ