ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Ξέρω τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Πανιώνιο τόνισε ότι οι "ερυθρόλευκοι" οφείλουν να βελτιωθούν καθώς ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Τι δήλωσε ο Νικόλα Λεάλι.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τον Πανιώνιο στο Φάληρο με σκορ 1-0 και μετά την λήξη της αναμέτρησης ο Θανάσης Ανδρούτσος στάθηκε στα αίτια του ανεπιτυχούς αποτελέσματος, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες οφείλουν να δουλέψουν και να βελτιωθούν καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό πρόγραμμα. Αναλυτικά:

-Το σχόλιό του για το ματς:

Καταρχήν, είμαστε λυπημένοι απ’ αυτό το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε αρκετά όλοι οι ποδοσφαιριστές, δεχθήκαμε ένα πολύ γρήγορο γκολ και έτσι ο Πανιώνιος κλείστηκε πίσω με αποτέλεσμα να μην μπορέσουμε να βρούμε πολλούς χώρους.

Σίγουρα είχαμε πολλές ευκαιρίες οι οποίες πάλι δεν έγιναν γκολ, αλλά το θετικό είναι ότι είμαστε πάλι πρώτοι, είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε αυτές τις μέρες γιατί έρχεται ένας πολύ δύσκολος μήνας.

-Για το πώς διαχειρίζεται τις δύσκολες στιγμές:

Θα κοιτάξω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου όσο μπορώ. Είμαι νεαρός παίκτης, αλλά είναι ο ενδέκατος χρόνος εδώ και ξέρω τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος και σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να μένουμε πίσω στο σκορ από νωρίς. Αλλά κάτι πρέπει να κάνουμε και θα προσπαθήσουμε ότι και να είναι αυτό.

-Για τον δύσκολο μήνα που έρχεται:

Σίγουρα είμαι πολύ αισιόδοξος. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Γιατί είμαστε όπως είπα και πριν, μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και θα κοιτάξουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να τα δώσουμε όλα.

-Αν ο Ολυμπιακός υποτίμησε τον Πανιώνιο:

Όχι σε καμία περίπτωση. Μπήκαμε μέσα για να αυξήσουμε περισσότερο τη διαφορά, ξέραμε ότι παίζαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο που βρίσκεται δεύτερος στη βαθμολογία, αλλά όπως είπα και πριν δεχθήκαμε αυτό το πολύ γρήγορο γκολ και έτσι ήταν μετά δύσκολο να ξεκλειδώσουμε την άμυνα του Πανιωνίου.

-Για τις αντιδράσεις του κόσμου:

Εγώ δεν έχω τι να πω γι’ αυτό, αλλά σίγουρα τους θέλουμε κοντά μας και στα εύκολα και στα δύσκολα.

ΛΕΑΛΙ: "ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ"

Από την πλευρά του, ο Νικόλα Λεάλι δήλωσε τα εξής μετά τη λήξη της αναμέτρησης:

-Για το πώς έζησε το ματς:

Πράγματι, είχαμε πολλές ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και δυστυχώς γνωρίσαμε την ήττα. Το σημαντικό νομίζω τώρα είναι να διατηρήσουμε το θετικό μας πνεύμα, να διατηρήσουμε τη θετική μας σκέψη αλλά και φυσικά να συνεχίσουμε τη δουλειά την οποία κάνουμε μέσα στη διάρκεια της εβδομάδας, έτσι ώστε να είμαστε καλύτεροι.

-Εάν είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια:

Πράγματι, παραμένουμε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουμε. Αναγνωρίσαμε την ήττα, μπορεί και η ήττα να έρθει μέσα στο παιχνίδι όπως λέμε, όμως εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διατηρηθούμε σε θετική σκέψη, να συνεχίσουμε τη δουλειά μας και φυσικά να συνεχίσουμε να διεκδικούμε τους στόχους μας όπως το κάνουμε.

-Εάν είναι αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα κατακτήσει και φέτος το πρωτάθλημα:

Παραμένουμε αισιόδοξοι φυσικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξακολουθούμε να βρισκόμαστε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος με διαφορά επτά βαθμών από τον Πανιώνιο ο οποίος είναι στη δεύτερη θέση. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο όπως προείπα, από το να παραμείνουμε θετικοί στη σκέψη μας και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να ολοκληρώσουμε πρώτοι τη σεζόν όπως στοχεύουμε.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ