ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Είναι συγκινητικό για εμένα"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ EUROKINISSI SPORTS

Για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Μπέντο στα παιδιά της Ακαδημίας, τα αισθήματα του αποτελώντας ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας και τα όνειρα του για το 2017 με τα ερυθρόλευκα, μίλησε ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός πήρε τη θέση του Φορτούνη στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και από δική του προσπάθεια ξεκίνησε ουσιαστικά η φάση της ισοφάρισης των Πειραιωτών, πριν το τελικό υπέρ τους 3-1 στο Φάληρο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ανδρούτσος ρωτήθηκε για την εμπιστοσύνη που δείχνει ο Μπέντο στα παιδιά της Ακαδημίας, τα αισθήματα του αποτελώντας ενεργό μέλος της πρώτης ομάδας και τα όνειρα του για το 2017 με τα ερυθρόλευκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

-Για το πως έζησε το παιχνίδι:

Πιστεύω από την αρχή όλοι οι συμπαίκτες μου προσπάθησαν να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους. Όταν μπαίνεις σε ένα ημίχρονο και το σκορ είναι 0-0 και πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξει αυτό, είναι συγκινητικό για μένα να μπαίνω σε ένα τέτοιο παιχνίδι και να υπολογίζομαι τόσο και προσπάθησα και εγώ να δώσω το 100%, όπως και όλοι οι συμπαίκτες μου και τα καταφέραμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στην αρχή αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Συνεχίσαμε, συγκεντρωθήκαμε περισσότερο και πετύχαμε τρία γκολ.

-Για την εμπιστοσύνη που δείχνει στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ο Πάουλο Μπέντο:

Για εμάς αυτό είναι πολύ σημαντικό. Όταν υπολογίζεσαι από τον προπονητή πρέπει να του δείχνεις σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση ότι δεν κάνει λάθος, αλλά προσπαθούμε συνεχώς εμείς τα νέα παιδιά σε προπονήσεις, σε αγώνες, να δίνουμε το 100%.

-Για το γεγονός ότι πλέον αγωνίζεται στην πρώτη ομάδα και τι έχει αλλάξει για τον ίδιο:

Έχει αλλάξει το ότι έφυγα από την ομάδα Νέων, ενώ έχω παίξει αρκετά παιχνίδια φέτος, αλλά αρχίζω σιγά σιγά και ανταποκρίνομαι και στην πρώτη ομάδα, έχοντας για πρώτη μου φορά μια τέτοια εμπειρία. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα δουλέψω περισσότερο, δεν θα επιτρέψω εφησυχασμό και μακάρι να πάνε όλα καλά.

-Για το τι θέλει να ζήσει το 2017 με τον Ολυμπιακό:

Σίγουρα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται στην Ευρώπη και αυτές οι στιγμές που ζω, για μένα είναι κάτι ξεχωριστό. Να μπαίνεις έστω για λίγο στο ματς και να σε χειροκροτεί ο κόσμος και να νικάμε. Αυτό για μένα είναι κάτι πολύ ωραίο.

-Οι ευχές του προς τον κόσμο για τις γιορτές:

Εύχομαι καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο, σε όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και πάνω απ’ όλα υγεία. Τα μικρά πράγματα στη ζωή να μας φαίνονται πολύ μεγάλα, γιατί η ζωή είναι ωραία.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καρντόσο: "Έβαλα γκολ, αλλά έχασα και 3-4..."
Μπέντο: "Άργησα να βγάλω τον Φορτούνη..."
Αποθέωση για Φουστέρ στο "Καραϊσκάκης"
Ή τώρα ή ποτέ...
Με ανατροπή ο Ολυμπιακός, 3-1 τον Παναιτωλικό στο Φάληρο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ