ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανδρούτσος: "Απίστευτο να παίζω με Καμπιάσο, Τσόρι"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Για τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο και τα παιχνίδια που ακολουθούν με Μπεσίκτας και Παναθηναϊκό μίλησε ο Θανάσης Ανδρούτσος, τονίζοντας το απίστευτο συναίσθημα του να αγωνίζεται δίπλα σε Ντομίνγκες και Καμπιάσο. Τι δήλωσε ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θανάση Ανδρούτσου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0:

-Για το πόσο δύσκολο ήταν το σημερινό ματς:

Σίγουρα μετά από κάποια κακά αποτελέσματα, αρχίσαμε τις καλές εμφανίσεις από το ματς με την Μπεσίκτας που πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς και στη συνέχεια παίξαμε σήμερα κόντρα στον Ατρόμητο που ξέραμε πόσο δύσκολο παιχνίδι θα είναι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι όλη την εβδομάδα γι’ αυτό το ματς που χρειαζόμασταν πάση θυσία τους τρεις βαθμούς και το καταφέραμε.

-Η γνώμη του για τον Βασίλη Βούζα:

Είναι ένας προπονητής που τον είχαμε τρία χρόνια, μας ξέρει καλά και εμένα και τον Παναγιώτη (σ.σ.: Ρέτσος), αλλά δεν παύει να μας αντιμετωπίζει τώρα ως παίκτες της πρώτης ομάδας και εμάς. Είμαστε όλοι ίδιοι, κοιτάει να παίξουμε ωραίο ποδόσφαιρο να κάνουμε ωραία τακτική αμυντική και επιθετική μας βγαίνει αυτό και χαιρόμαστε. Τώρα ακολουθούν δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση, για να περάσουμε καταρχήν την Μπεσίκτας, θα δουλέψουμε σκληρά και μετά έρχεται το ματς με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να είμαστε και εκεί συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

-Για τον εάν τον έχει απασχολήσει η κλήση του στην Εθνική ομάδα:

Σίγουρα το να εκπροσωπείς την Εθνική ομάδα ανδρών σε μία τέτοια ηλικία, είναι καταρχήν συγκίνηση και είναι ένα υπέροχο συναίσθημα. Βέβαια, αυτό είναι στο πίσω μέρος του μυαλού, κοιτάμε το παρών και το μέλλον και όπως είπα και πριν έχουμε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια και κοιτάμε να συγκεντρωθούμε σε αυτά.

-Για το πώς είναι να έχει συμπαίκτες τους Ντομίνγκες και Καμπιάσο:

Είναι απίστευτο. Μόνο και μόνο να σου πει να βρίσκεσαι εκεί, αρκεί για να συγκεντρωθείς 100% και να τον ακούσεις σε ότι και αν σου πει. Το να γυρνάς τα κεφάλι σου και να βλέπεις τον Καμπιάσο ή τον Τσόρι, είναι κάτι απίστευτο γιατί είναι παίκτες που έχουν πετύχει μεγάλα κατορθώματα στην καριέρα τους και είναι καλοί ποδοσφαιριστές και σωστοί επαγγελματίες και ότι και να σου πουν πρέπει να τους ακούς σα να είναι πατεράδες μας.

ΡΕΤΣΟΣ: "ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ο ΒΟΥΖΑΣ"

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Ρέτσος τόνισε τα εξής:

-Για τη δυσκολία του σημερινού αγώνα:

Ήταν ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για εμάς, μας δίνει ένα αβαντάζ για τη συνέχεια. Όπως είπε και ο Θανάσης (σ.σ.: Ανδρούτσος), ήταν κακά τα αποτελέσματα και ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, για τον κόσμο και για όλους και σήμερα αυτό το αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα που μπορώ να πω ότι μας έχει δυσκολέψει φέτος, αλλά δείξαμε ότι ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Καταφέραμε να προηγηθούμε, μετά βάλαμε και το δεύτερο γκολ και πιστεύω πως ήταν μονόδρομος μετά. Από εκεί και πέρα, έχουμε δύσκολη συνέχεια, έχουμε δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια, πιστεύω από τα πιο σημαντικά της χρονιάς και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

-Η γνώμη του για τον Βασίλη Βούζα:

Είναι μεγάλη μας χαρά να βρίσκεται στην πρώτη ομάδα ο προπονητής που μας είχε δύο χρόνια και μας βοήθησε σε πάρα πολλά πράγματα και συνεχίζει να μας βοηθάει. Από εκεί και πέρα όμως, είναι άλλο πράγμα η πρώτη ομάδα και άλλο η Ακαδημία. Δεν κάνει εξαιρέσεις, είμαστε όλοι ίδιοι και πρέπει να δουλεύουμε όπως δουλεύαμε και με τους προηγούμενους προπονητές. Έχουμε κάνει μπορώ να πω δύο καλά αποτελέσματα με τον κόουτς, από εκεί και πέρα όμως πρέπει να συνεχίσουμε για να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να γίνουμε και καλύτερη ομάδα.

-Για τον εάν τον έχει απασχολήσει η κλήση του στην Εθνική ομάδα:

Όπως είπε και ο Θανάσης, πολλά ακούγονται και πολλά λέγονται. Από εκεί και πέρα όμως, για να αγωνιστούμε στην Εθνική ανδρών πρέπει να κάνουμε καλά παιχνίδια με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Κοιτάμε την προσωπική μας βελτίωση αλλά και την ομαδική, γιατί μέσα από την ομαδική θα έχουμε και εμείς μεγαλύτερη βελτίωση. Φυσικά όμως, είναι μεγάλη τιμή σε αυτή την ηλικία αν βρεθούμε στην Εθνική ομάδα είναι πραγματικά συγκλονιστικό και είναι μεγάλη τιμή για εμάς και για όλους τους μικρούς της ομάδας. Βέβαια, τι πάμε φέτος, τι πάμε σε δύο χρόνια, τι πάμε σε πέντε, η τιμή είναι μεγάλη. Είναι τρομερό να φοράς το εθνόσημο και να παίζεις σε τέτοιες διοργανώσεις, με αυτούς τους παίκτες και πραγματικά είναι πολύ ωραίο να παίζεις για την πατρίδα σου.

-Για το πώς είναι να έχει συμπαίκτες τους Ντομίνγκεζ και Καμπιάσο:

Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που είπε ο Θανάσης. Ειδικά αυτοί οι δύο, είναι δύο άνθρωποι οι οποίοι μας έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και μέσα και έξω από το γήπεδο και όλο αυτόν τον καιρό που δεν αγωνιζότανε, ήταν δίπλα μας. Από εκεί και πέρα όμως, δείχνουν και αυτοί ότι μετά απ’ αυτό τον καιρό απουσίας, ότι θα δώσουν τα πάντα για την ομάδα. Κυνηγάνε και την τελευταία μπαλιά. Όπως και ο Τσόρι σήμερα. Έχει να παίξει τόσο καιρό και είδαμε ότι μπορεί να κάνει πάρα πολλά και γενικά αυτοί οι δύο παίκτες.

Από εκεί και πέρα όμως, απόφαση του προπονητή ήταν να μην αγωνίζονται, εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε και πραγματικά ήταν και χαρούμενοι και εκείνοι, που δείχναμε και εμείς ένα πρόσωπο πιο βελτιωμένο, πιο καλό και είναι και μία βοήθεια απ’ αυτούς. Είναι πολύ σημαντικό να τους έχουμε και στα δύο επόμενα παιχνίδια, γιατί πραγματικά σε αυτά τα δύο παιχνίδια χρειάζονται και ηγέτες. Θα μας βοηθήσουνε, θα μας εμψυχώσουνε αλλά θα μας βάλουν και στη θέση μας, γιατί μπορεί να ξεφεύγουμε σε μερικά σημεία του παιχνιδιού. Συνεχίζουμε και βλέπουμε.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ