ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναζητείται… όρεξη στον Ολυμπιακό

Αναζητείται… όρεξη στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Δεν έχουν χωνέψει ακόμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τη ματαίωση του θεσμού του Κυπέλλου και την αναβολή του ματς του Καυτανζογλείου.

Έχουν περάσει τρεις μέρες από τα επεισόδια της Τούμπας και ακόμα στο Ρέντη συζητούν για τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης (2/3). Δεν έχουν ξεπεράσει φυσικά και το σοκ της απόφασης του Κοντονή να καταργήσει τον θεσμό του Κυπέλλου. Επίσης, η αναβολή του αγώνα με τον Ηρακλή τους βγάζουν εντελώς εκτός ρυθμού και προγραμματισμού, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι οι «ερυθρόλευκοι» εδώ και δύο μέρες έχουν πάει στο Ρέντη χωρίς να έχουν και καμιά ιδιαίτερη όρεξη για προπόνηση. Δέχτηκαν ένα σωρό αντικείμενα, έζησαν ένα σωρό επεισόδια και στο τέλος τούς στερείται η δυνατότητα να διεκδικήσουν το Κύπελλο. Πού να το βρουν το κέφι μετά και ειδικά οι ξένοι που τα έχουν δει όλα το τελευταίο τριήμερο;

Επίσης στο Ρέντη δεν το κρύβουν ότι αν ισχύσει η απόφαση για την ματαίωση του Κυπέλλου, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θα υπάρχει ένα σοβαρότατο ζήτημα.

Το όποιο κίνητρο θα είχαν οι ποδοσφαιριστές (την κατάκτηση του νταμπλ δηλαδή) εώς το τέλος της σεζόν, θα πάει… περίπατο. Κατά συνέπεια ο Μάρκο Σίλβα θα έχει μία εξαιρετικά δύσκολη αποστολή. Να κρατήσει συγκεντρωμένους τους ποδοσφαιριστές του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε μία διοργάνωση που κακά τα ψέματα θα τους είναι εντελώς αδιάφορη.

Μετά τον Παναθηναϊκό λοιπόν οι Πειραιώτες παίζουν με τον Αστέρα Τρίπολης (έξω), τον Πανθρακικό (μέσα), τον Παναιτωλικό (έξω) και την Καλλονή (μέσα). Είναι δεδομένο ότι ο Σίλβα θα δώσει ευκαιρίες και χρόνο σε αρκετούς από τους «παροπλισμένους». Θα δώσει τη δυνατότητα και σε περισσότερα παιδιά της Κ20. Δεν θα περιοριστεί δηλαδή μόνο στον Τσιμίκα.

Προς το παρόν όμως, αυτό που θα προσπαθήσει ο Σίλβα τις επόμενες μέρες είναι να αποβάλει από τους παίκτες του το… ξενέρωμα που έχουν μετά τα τελευταία γεγονότα.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ