ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναχωρούν για Κροατία οι Νέοι

Αναχωρούν για Κροατία οι Νέοι

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης (3/6) για την Κροατία, προκειμένου να συμμετάσχει στο "13th Mladen Ramljak International Memorial Tournament".

Με προορισμό την Κροατία αναχωρεί το απόγευμα της Τετάρτης (3/6) η ομάδα Νέων (γεννηθέντες 1997-1998) του Ολυμπιακού, προκειμένου να λάβει μέρος στο "13th Mladen Ramljak International Memorial Tournament", που θα φιλοξενηθεί από τις 4 έως τις 7 Ιουνίου στο Ζάγκρεμπ.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί το συγκεκριμένο ταξίδι με στόχο να αξιολογηθούν όλα τα παιδιά που θα στελεχώσουν τη νέα περίοδο την ομάδα Κ-20, μέσα από δυνατά παιχνίδια με ευρωπαϊκές ομάδες.

Οι Πειραιώτες είναι στον Α' όμιλο με την Ντίναμo Ζάγκρεμπ, την Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Κάλιαρι ενώ στον Β' είναι η Ριέκα, η Κοπεγχάγη και η Αμπούγια.

Το πρόγραμμα των "ερυθρολεύκων" έχει ως εξής: την Πέμπτη (4/6) στις 09:30 θα βρεθούν απέναντι στην ιταλική Κάλιαρι, την Παρασκευή (5/6) στις 18:15 αντιμετωπίζουν την Ντίναμο και το Σάββατο (6/6) στις 11:15 την Μακάμπι. Την Κυριακή (7/6) έχουν προγραμματιστεί οι αγώνες κατάταξης.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή του Ολυμπιακού: Πετσής Βασίλειος, Χαντζάρας Δήμος, Δερμιτζάκης Ανδρέας, Φουάσης Αντώνης, Γαβαλάς Ιάσων, Κασαπίδης Γρηγόρης, Κατσιμήτρος Δημήτριος, Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Ευστάθιος, Μακροστέργιος Γιώργος, Τζουμάκης Δημήτριος, Πλέγας Κωσταντίνος, Ρέτσος Παναγιώτης, Θυμιανός Αλέξανδρος, Τόλι Άντριτ, Τσιλίκης Φώτης, Βάρκας Γιάννης, Μπέτσας Κωνσταντίνος.

Στην Κροατία θα ταξιδέψει ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο προπονητής της Νέων, Βασίλης Βούζας, ο επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων, Φώτης Στρακόσια και ο γυμναστής της ομάδας Νέων, Θανάσης Ρωσίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ