ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναχώρησε η αποστολή για το Βελιγράδι

Αναχώρησε η αποστολή για το Βελιγράδι
Καμπιάσο Τσόρι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο μετά τις 11 το πρωί η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Βελιγράδι ενόψει της φιλικής αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα (20:00)

Το βράδυ της Κυριακής (20:00, Sport24 Radio 103,3 και NS2) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι σε φιλική αναμέτρηση. Το πρωί της ίδιας μέρας η αποστολή αναχώρησε από τον Ελευθέριος Βενιζέλος με τον Άλαν Πουλίδο να είναι ο πρώτος που έφτασε στο αεροδρόμιο.

Αποστολή στην Σερβία: Γιώργος Περπερίδης

Στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, ενώ την αποστολή θα συνοδεύσει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι μετά από 22 χρόνια, όταν η γειτονική χώρα βρισκόταν σε εμπόλεμη κατάσταση.

Χωρίς δυο στην Σερβία

Εκτός αποστολής για το φιλικό έμειναν οι Ομάρ (χάνει τον τελικό) και ο Ιντέγε για προληπτικούς λόγους. Ας δούμε τις επιλογές του Μάρκο Σίλβα:

Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Φουστέρ, Ερνάνι, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Ζντιέλαρ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ