ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για την άλλη Πέμπτη (1/3), στις 17:30, αναβλήθηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού για την ποινή της αφαίρεσης τριών βαθμών για τα γεγονότα στο ματς με την ΑΕΚ.

Χάρη στην παρέμβαση του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε παράσταση στην εκδίκαση του ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στους Ζωσιμάδες, δόθηκε αναβολή στην υπόθεση για τις 15 Μαρτίου, προσκομίζοντας νέα στοιχεία με τον δικηγόρο του, Αργύρη Λίβα.

Λίγη ώρα αργότερα, οι Πειραιώτες ζήτησαν και πήραν αναβολή για την δική τους υπόθεση στην ΕΠΟ, που αφορούσε την έφεση που άσκησαν για την ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών για τα γεγονότα στο ματς με την ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

Ο λόγος είναι ότι ο κ. Λίβας, ήταν στην πειθαρχική επιτροπή της Super League και δεν προλάβαινε να δώσει το παρών και στην ΕΠΟ, με την υπόθεση να εκδικάζεται εντέλει την 1η Μαρτίου στις 15:30.

Αυτό ήταν κάτι που το ήθελε η πλευρά του Ολυμπιακού, κερδίζοντας και χρόνο για να προετοιμάσει καλύτερα την υπερασπιστική της γραμμή. Θυμίζουμε πως οι "ερυθρόλευκοι" τιμωρήθηκαν με δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων, αφαίρεση τριών βαθμών και 90.000 πρόστιμο.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη εκτίσει τη μια αγωνιστική κεκλεισμένων στο ματς με τον Πανιώνιο και έχει μια ακόμη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στις 4/3.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ