ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναβολή στην απόφαση για το -3 του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Αναβολή για την Παρασκευή 9 Μαρτίου πήρε η υπόθεση του Ολυμπιακού, που αφορά το -3 από το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Χωρίς θεατές το ντέρμπι των "αιωνίων" την Κυριακή (4/3, 19:30).

Το απόγευμα της Πέμπτης (1/3) ήταν προγραμματισμένη η εκδίκαση της έφεσης των "ερυθρολεύκων" για την πρωτόδικη απόφαση, σύμφωνα με την οποία τους έχει επιβληθεί ποινή -3 βαθμών, δύο παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και 90.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για τα επεισόδια που ακολούθησαν τη λήξη της αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Η υπόθεση των Πειραιωτών ήταν να εκδικαστεί στις 17:30, αρχικά υπήρξε ενημέρωση πως θα πάει τελευταία και τελικά κατατέθηκε αίτημα αναβολής από πλευράς "ερυθρολεύκων" δια του νομικού εκπροσώπου τους, κ. Μπιλίρη.

Το αίτημα έγινε δεκτό και η υπόθεση πήρε αναβολή για την Παρασκευή 9 Μαρτίου στις 16:00 το απόγευμα. Όπως έγινε γνωστό υπήρξε πρόβλημα με τους δικηγόρους των Πειραιωτών που χειρίζονται την υπόθεση, αφού ο Βασίλης Δημακόπουλος εισήχθη στο Ωνάσειο για εξετάσεις (κατατέθηκε το σχετικό χαρτί) και ο Αργύρης Λίβας δεν μπόρεσε να παραστεί εξαιτίας προσωπικού προβλήματος.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, είναι πλέον δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Κυριακή (4/3, 19:30) τον Παναθηναϊκό στο κεκλεισμένων των θυρών "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ