ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη Περέιρα, Κασάμι

Αναβλήθηκε επ' αόριστον η δίκη Περέιρα, Κασάμι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η δίκη του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι για τις χειρονομίες στον αγώνα Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ το 2015, αναβλήθηκε επ' αόριστον.

Επ’ αόριστον αναβλήθηκε η δίκη του Βίτορ Περέϊρα και του Παϊτιμ Κασάμι που κατηγορούνται για απρόκλητη εξύβριση αορίστου αριθμού φιλάθλων και υποκίνηση σε αθλητική βία από κοινού, έπειτα από αυτεπάγγελτη δίωξη του αθλητικού εισαγγελέα και μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρώην προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" βρέθηκαν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για χειρονομίες προς την εξέδρα μετά από τέρμα του Φράνκο Χάρα στα τελευταία λεπτά του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός, τον Μάρτιο του 2015 που είχε διακοπεί έπειτα από εισβολή οπαδών της Ενωσης στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ.

Ο Βίτορ Περέιρα απουσίαζε από το Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών και δεν υπήρχε ούτε δικηγόρος του. Όσον αφορά στον Παϊτίμ Κασάμι τον εκπροσωπούσε ο δικηγόρος Βασίλης Δημακόπουλος, ο οποίος ζήτησε αναβολή - μέσω συνεργάτη του - του επειδή βρίσκονταν σε άλλο δικαστήριο.

Να σημειωθεί ότι, στις 2 Φεβρουαρίου εκδικάζεται έπειτα από αναβολή, μήνυση που έχει υποβληθεί κατά Περέιρα και Κασάμι από δύο φιλάθλους της ΑΕΚ για το ίδιο περιστατικό.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ