ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανάσες στα 10/11 του Ζάγκρεμπ και του Περιστερίου

Ανάσες στα 10/11 του Ζάγκρεμπ και του Περιστερίου
Σίλβα INTIME SPORTS

Έξω με Πλατανιά οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Ιντέγε, Φορτούνης, Σεμπά. “Μέσα” για πρώτη φορά οι Γιαννιώτας και Τζανδάρης. Ξεκινάει ο Καπίνο.

Ο Μάρκο Σίλβα επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες ότι θα προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον στον αυριανό αγώνα με τον Πλατανιά (28/10, 19.30).

Τα 10/11 του Ζάγκρεμπ και του Περιστερίου έμειναν εκτός αποστολής. Δηλαδή έξω είναι οι Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μποτία, Σιόβας, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Φορτούνης, Σεμπά και Ιντέγε. Από την βασική ενδεκάδα είναι στην 18άδα μόνο ο Πάρντο.

Για πρώτη φορά στην αποστολή σε επίσημο παιχνίδι είναι οι Τζανδάρης και Γιαννιώτας. Ο Σίλβα θα δώσει φανέλα βασικού στον Καπίνο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η παρουσία των Ζντιέλαρ και Πουλίδο, που λογικά θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αν όχι από την αρχή, τουλάχιστον στην επανάληψη.

Την 18άδα αποτελούν οι: Αυλωνίτης, Ντα Κόστα, Ντομίνγκεζ, Φινμπόγκασον, Γιαννιώτας, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Καπίνο, Κολοβός, Λάτσι, Πάρντο, Σάλιακας, Πουλίδο, Σαλίνο, Τσιμίκας, Τζανδάρης, Βούρος και Ζντιέλαρ.

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Καμπιάσο, Ντουρμάζ, Μανιάτης, Φουστέρ και οι ανέτοιμοι Μπουχαλάκης, Γούτας και Μπεν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ