ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναποφάσιστος για πρώτη φορά ο Μπέντο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν έχει καταλήξει στην ενδεκάδα ο Πάουλο Μπέντο για την αποψινή (19/2, 19.30) αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ούτε μία δοκιμή δεν έχει κάνει, δείγμα του ότι ακόμα δεν έχει αποφασίσει για τα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού.

Είναι η πρώτη φορά που ο Μπέντο δεν έχει αφήσει να εννοηθεί τίποτα για το τι σκέφτεται να κάνει αναφορικά με την ενδεκάδα του ντέρμπι με την ΑΕΚ. Είναι στον… αέρα οι επιλογές του για το αρχικό σχήμα και υπάρχουν λόγοι που ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει καταλήξει ακόμα. Γιατί, πράγματι δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τους "11".

Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με τον Φορτούνη. Ο διεθνής χαφ προπονήθηκε χθες (18/2) κανονικά, βγάζοντας βέβαια ένα πρόγραμμα που δεν ήταν και ιδιαιτέρως δυνατό. Ο Φορτούνης θέλει να παίξει, αλλά ο Μπέντο είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις. Θα έχει μία συζήτηση μαζί του μέσα στη μέρα και αναλόγως θα πράξει. Το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει.

Το ίδιο ισχύει και για τους Ιντέγε – Ελιουνούσι. Και οι δύο προέρχονται από τραυματισμό. Του Νιγηριανού ήταν πιο σοβαρό, αλλά αυτό που τρέλανε τον Μπέντο ήταν η κάψα του να προλάβει το παιχνίδι. Παραμέρισε το όποιο ρίσκο υπήρχε ακόμα και για την παρουσία του στην Άγκυρα και έδειξε στον προπονητή του ότι θέλει να παίξει στο ΟΑΚΑ. Θα μιλήσει πάντως και με τον Ιντέγε ο Πορτογάλος προτού ανακοινώσει την ενδεκάδα.

Σε γενικές γραμμές, υπάρχουν ερωτηματικά ακόμα και για τον "κόφτη". Ο Ρέτσος δείχνει να έχει το προβάδισμα έναντι του Ρομαό, αλλά υπάρχει μία λεπτομέρεια. Πολύ απλά ο Μπέντο δεν έχει αφήσει τίποτα να εννοηθεί. Το ίδιο ισχύει και για το αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Ντε Λα Μπέγια να προορίζεται για το αρχικό σχήμα και τον Σισοκό να ξεκινάει στην Άγκυρα.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι το προβάδισμα το έχουν οι Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ρέτσος, Μαρτίνς, Φορτούνης, Ελιουνούσι, Σεμπά και Ιντέγε.

Στην αποστολή είναι επίσης οι Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Καρντόσο, Σισοκό, Μανθάτης, Ρομαό και Βιάνα.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ