ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόωρη ανανέωση για Σάμαρη και Σιόβα

Πρόωρη ανανέωση για Σάμαρη και Σιόβα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας με τους δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Διαβάστε αναλυτικά.

Παίκτες του Ολυμπιακού μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα είναι ο Δημήτρης Σιόβας και Ανδρέας Σάμαρης. Οι δυο άσοι θα παραμείνουν στο Λιμάνι για τρία ακόμη χρόνια, επεκτείνοντας την ισχύουσα συμφωνία με τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Λίγο πριν αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, η πειραϊκή ΠΑΕ γνωστοποίησε και επίσημα την συμφωνία με τους δύο Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές.

Με αυτό τον τρόπο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλησε να τους επιβραβεύσει για τη μέχρι τώρα προσφορά τους στην ομάδα. Τους έκανε αύξηση των αποδοχών τους, ενώ τους έδειξε την εμπιστοσύνη που έχει η διοίκηση στις ικανότητές του.

Τα συμβόλαια, κανονικά, έληγαν το 2016, εντούτοις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κρατάνε τους παίκτες για δυο επιπλέον χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Ανδρέα Σάμαρη και Δημήτρη Σιόβα, μέχρι το 2018.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ