ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναμονή για μαγνητική και στο βάθος μεταγραφή

Αναμονή για μαγνητική και στο βάθος μεταγραφή
INTIME SPORTS

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της μαγνητικής τομογραφίας του Ρομπέρτο, βρίσκονται στον Ολυμπιακό, οι άνθρωποι του οποίου φοβούνται για μηνίσκο.

Δεν ήταν... γραφτό των "ερυθρολεύκων" να μείνουν μόνο με τα χαμόγελα από την προπόνηση της Τρίτης (20/1) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Μάικλ Ολαϊτάν βρίσκεται και πάλι στις επάλξεις μετά από 10 μήνες καθώς συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Τύρναβο (21/1), ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς επίσης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 40 ημέρες και το πρόβλημα τραυματισμού που είχε στο γόνατο, ενώ και ο Νταβίδ Φουστέρ μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά το κάταγμα στο χέρι.

Όμως υπήρξε ένα δυσάρεστο νέο που αφορά τον Ρομπέρτο. Σε μια ανύποπτη φάση της προπόνησης παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στο γόνατο, διέκοψε το πρόγραμμα και μεταφέρθηκε αμέσως στο Metropolitan για εξετάσεις.

Αναμονή για μαγνητική και στο βάθος μεταγραφή

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Ρομπέρτο στο instagram με το #meniscusout!!

Οι πρώτες ενδείξεις θέλουν τον Ισπανό γκολκίπερ σίγουρα εκτός δράσης για τις επόμενες 15 ημέρες, την στιγμή που εκφράζονται φόβοι για ρήξη μηνίσκου. Αν η ανησυχία επιβεβαιωθεί μέσα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής, τότε ο Ολυμπιακός χάνει τον Ρομπέρτο τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα και επομένως τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (8/2), πιθανότατα και αυτά με την Ντνίπρο για το Europa League (19 & 26 Φλεβάρη).

Σε μια τέτοια περίπτωση οι Πειραιώτες μένουν με τον Μέγκιερι και τους γκολκίπερ της ομάδας Κ-20, επομένως είναι πλέον πιθανό το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Όλα αυτά βεβαίως θα τεθούν επί τάπητος από την στιγμή που θα οριστικοποιηθεί το διάστημα απουσίας του Ρομπέρτο από την αγωνιστική δράση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ