ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναλύει τον σχεδιασμό ο Μίτσελ

Αναλύει τον σχεδιασμό ο Μίτσελ
INTIME SPORTS

Ο Μίτσελ σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (29/4, 12:00) θα μιλήσει για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Όπως ενημερωθήκατε το απόγευμα της Τετάρτης (23/4) από το Sport24.gr , Ολυμπιακός και Μίτσελ θα συνεχίσουν μαζί και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αυτό προέκυψε από το ραντεβού που είχαν νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Ισπανό τεχνικό. Μάλιστα ο πρόεδρος των Πειραιωτών ήταν σαφής μιλώντας στον προπονητή της ομάδας, ζητώντας του να χτίσει τον Ολυμπιακό της Ευρώπης.

Με τις αλλαγές στο ρόστερ να αναμένονται σημαντικές και τους "ερυθρόλευκους" να έχουν στόχο την απόκτηση τριών παικτών πρώτης γραμμής για την ενδεκάδα.

Με την επισημοποίηση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για την νέα χρονιά, ο Μίτσελ σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη (29/4, 12:00) στην αίθουσα "V' Ammos" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα μιλήσει για τον σχεδιασμό του Ολυμπιακού ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Σίγουρα η συνάντηση του Ισπανού τεχνικού με τους εκπροσώπους του Τύπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο Μίτσελ θα αναλύσει τα πλάνα που έχει στο μυαλό του για τον Ολυμπιακό, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ