ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αναλαμβάνει δράση η FARE

Αναλαμβάνει δράση η FARE
INTIME SPORTS

Η ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ στο γήπεδο της Λεωφόρου παίρνει διαστάσεις πέρα από τα ελληνικά σύνορα με την FARE να έχει ήδη επιληφθεί του θέματος.

Πέρα από τα εκτεταμένα επεισόδια στο γήπεδο της Λεωφόρου και τον τραυματισμό του Κασάμι αλλά και ανθρώπων της αποστολής του Ολυμπιακού, το Σάββατο (28/2) έγινε γνωστή μια ακόμη άσχημη πτυχή του ντέρμπι και μάλιστα σε θέματα που η FIFA είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη.

Μέσω ενός βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας spysports.gr, παρουσιάζονται οπαδοί του Παναθηναϊκού να κάνουν ρατσιστική επίθεση στον Κριστιάν Καρεμπέ, που βρισκόταν στο μπουθ που φιλοξένησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Ο Σύμβουλος Στρατηγικής Διοίκησης των Πειραιωτών είναι και εκπρόσωπος της FIFA σε θέματα κατά του ρατσισμού, επομένως γίνεται αντιληπτό πως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και ήδη έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις πέρα από τα ελληνικά σύνορα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η FARE (Football Against Racism in Europe), που έχει πάντα την υποστήριξη της UEFA, της FIFA αλλά και της Ευρωπαϊκής Commission για τους στόχους της, έχει επιληφθεί του θέματος και γνωρίζει όλες τις πτυχές της ρατσιστικής επίθεσης που δέχθηκε ο Κριστιάν Καρεμπέ στην Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στο μικροσκόπιο της FARE και κατ' επέκταση των UEFA και FIFA, που πλέον θα παρακολουθήσουν πως θα εξελιχθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, την οποία ο Ολυμπιακός προτίθεται να κυνηγήσει μέχρι τέλους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ