ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακούφιση με Φορτούνη

Ανακούφιση με Φορτούνη
INTIME SPORTS

10-15 ημέρες είναι το διάστημα που εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης ο Φορτούνης, καθώς η τελική διάγνωση για τον τραυματισμό του στο φιλικό με την Μπεσίκτας ήταν ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, παραχωρώντας την θέση του στον Φουστέρ στο 55ο λεπτό.

Στον παίκτη τοποθετήθηκε ένας ειδικός νάρθηκας, προληπτικά περισσότερο και μέχρι να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες εντέλει έδειξαν ότι πρόκειται για ένα ελαφρύ διάστρεμμα, το οποίο θα κρατήσει εκτός αγωνιστικής δράσης τον Φορτούνη το πολύ για ένα διάστημα 2 εβδομάδων.

Μικρό το κακό, λοιπόν, για τον 23χρονο μέσο, ο οποίος απέφυγε τα χειρότερα και θα χάσει σίγουρα το φιλικό του Ολυμπιακού με την Εθνική Κατάρ, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη (13/8, 18:30) στην Ελβετία, ενώ θα κάνει προσπάθεια να είναι στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα για το εναρκτήριο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Από 'κει και πέρα στον Ολυμπιακό είναι ενθουσιασμένοι με την επιστροφή του Γιάννη Μανιάτη σε χρόνο ρεκόρ. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στις 11 Μαρτίου στον επαναληπτικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (ίδιο τραυματισμό υπέστη και ο Πέτρος Μάνταλος) και πριν καλά καλά συμπληρωθούν 5 μήνες πάτησε χορτάρι έστω για 5 λεπτά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ