ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Χάρα

Ανακοινώθηκε ο Χάρα
Χάρα

Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως ο Φράνκο Χάρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες. Με αγορά από την Μπενφίκα η απόκτηση του, συμφωνία για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

Στη λιτή της ανακοίνωση η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: ''Παίκτης του Ολυμπιακού και επισήμως ο Φράνκο Χάρα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες''.

Ανακοινώθηκε ο Χάρα

Ο Αργεντινός αποτελεί την πρώτη κίνηση ενίσχυσης των ''ερυθρόλευκων'' στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο 27χρονος, που αφίχθη την Παρασκευή (23/1) στην Αθήνα, πέρασε από τις απαραίτητες εξετάσεις και ακολούθως μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου και έβαλε την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Ο Φράνκο Χάρα αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή από την Μπενφίκα και η συμφωνία του παίκτη με τους "ερυθρόλευκους' είναι για τα επόμενα 3,5 χρόνια.

"Θα ήθελα να πω σε όλους τους φιλάθλους μας ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος που πλέον αποτελώ μέλος αυτού του συλλόγου. Τους ευχαριστώ πολύ που με εμπιστεύτηκαν.

Αυτό με κάνει να νιώθω πολύ πιο ήρεμος και υπόσχομαι να τα δώσω όλα στον αγωνιστικό χώρο για το καλό του συλλόγου και για την ευτυχία του κόσμου", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αργεντίνου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Σειρά στο μεταγραφικό παζάρι θα πάρει, κατά τα φαινόμενα, για τον Ολυμπιακό ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός Νέτο. Οι συζητήσεις ανάμεσα στους Πειραιώτες και στη Ζενίτ είναι σε καλό δρόμο και εκτιμάται ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Νέτο μπορεί να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League, αυτό ωστόσο δεν... χαλάει τον προπονητή Βίτορ Περέιρα, ο οποίος θα στηριχτεί στους Σιόβα, Μποτία, Αυλωνίτη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ