ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Σίλβα στον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε ο Σίλβα στον Ολυμπιακό
Σίλβα

Και επισήμως προπονητής του Ολυμπιακού ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος θα παρουσιαστεί από τους Πειραιώτες το μεσημέρι της Πέμπτης (9/7). Την Τετάρτη (8/7) η γνωριμία του Πορτογάλου με τους ποδοσφαιριστές.

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/7) ο Μάρκο Σίλβα βρέθηκε στην Αθήνα και το βράδυ της ίδιας ημέρας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στον Ολυμπιακό. Οι ''ερυθρόλευκοι'' δεν γνωστοποίησαν για πόσο καιρό θα έχει ισχύ η συνεργασία των δύο πλευρών, οι πληροφορίες ωστόσο αναφέρουν ότι θα είναι για 2+1 χρόνια.

Τον Πορτογάλο τεχνικό υποδέχτηκαν στο Ρέντη οι Γρηγόρης Γεωργάτος, Γιάννης Βρέντζος, Μιχάλης Κουντούρης και Σάββας Θεοδωρίδης, με τον οποίο είχαν μια πρώτη επικοινωνία. Σημειώνεται ότι ο 37χρονος θα έχει μαζί του τρεις βοηθούς στην ομάδα του Πειραιά.

Η παρουσίασή του θα γίνει την Πέμπτη (9/7) στο Καραϊσκάκη, ενώ την Τετάρτη (8/7) θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες, στις 18.00. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: ' 'Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή, Μάρκο Σίλβα''.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ