ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώθηκε ο Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε ο Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό
Ντα Κόστα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (18/8) την απόκτηση του Πορτογαλομαροκινού στόπερ, Μανουέλ Ντα Κόστα. Δανεικός στην Ανόρθωση ο Νικολάς Μαρτίνες.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επισήμως ο Μανουέλ Ντα Κόστα. Η συνεργασία με τον 29χρονο σέντερ μπακ επισημοποιήθηκε, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του. "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Μαροκινού, διεθνή κεντρικού αμυντικού, Μανουέλ Ντα Κόστα" επισημαίνεται.

Ανακοινώθηκε ο Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό

Να σημειωθεί ότι ο Ντα Κόστα έκανε κανονικά προετοιμασία με την Σίβασπορ, οπότε μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας και να τεθεί στη διάθεση του Μάρκο Σίλβα ακόμα και για το ματς της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο. Ο Πορτογαλομαροκινός στόπερ, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Ανακοινώθηκε ο Ντα Κόστα στον Ολυμπιακό

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Μανουέλ Ντα Κόστα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και εξέφρασε την ετοιμότητά του να δώσει το 100% των δυνάμεών του:

- Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό και την Ελλάδα;

Είμαι σε ένα μεγάλο κλαμπ! Γνωρίζω καλά ότι ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Η οργάνωση του συλλόγου, όλοι όσοι δουλεύουν στην ομάδα, το επιτελείο, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα.

- Το UEFA Champions League είναι πάντα ένα μεγάλο κίνητρο για έναν ποδοσφαιριστή;

Φυσικά είναι πάντα ένα μεγάλο κίνητρο, το οποίο ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει από τον σύλλογό του. Είναι τιμή για εμένα η συμμετοχή στο Champions League με έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και οφείλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ικανοποιήσουμε το κοινό μας.

- Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού;

Το μήνυμα είναι απλό και σαφές: Θα δώσω το μάξιμουμ για τον Ολυμπιακό, για όλα αυτά που αντιπροσωπεύει ο Ολυμπιακός. Στόχος είναι να δίνω το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε ματς και να εκπροσωπήσω τα χρώματα του συλλόγου, το λευκό και το κόκκινο!

Δανεικός στην Ανόρθωση ο Μαρτίνες

Τελικά ο «γάμος» ανάμεσα σε Νίκο Μαρτίνες και Ανόρθωση επήλθε οριστικά πριν από λίγα λεπτά. Ο Αργεντινός μπήκε ήδη στο αεροπλάνο για να τα πει με τους ανθρώπους της κυπριακής ομάδας και να κλείσει τη συμφωνία. Ο Μαρτίνες πάει με τη μορφή δανεισμού στην ομάδα της Λάρνακας, με την Ανόρθωση να καλύπτει σχεδόν όλο το συμβόλαιο του πρώην άσου του Παναιτωλικού.

* Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί Μποτία και Γρανάδα, οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού βρισκόταν στα πλάνα της πριν από πολύ καιρό, αλλά τελικά επέλεξε άλλον στην θέση του για να καλύψει το κενό που είχε προκύψει στο κέντρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Νταβίντ Ροντρίγκεζ Λομπάν που έκανε πέρσι πολύ καλή χρονιά με την φανέλα της Έλτσε.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ