ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοινώσεις προ των πυλών

Ανακοινώσεις προ των πυλών

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Φελίπε Πάρντο και σύντομα αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του από τον Ολυμπιακό. Υπογράφει και ο Δημήτρης Γούτας στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Όλα συνηγορούν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μπράγκα για την μεταγραφή του Φελίπε Πάρντο ολοκληρώθηκαν επιτυχώς και τις επόμενες ώρες ο Κολομβιανός εξτρέμ θα λογίζεται ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

Οι δύο πλευρές έχουν βρει την χρυσή τομή στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ , ποσό που αφορά φυσικά την αποζημίωση που θα λάβει ο πορτογαλικός σύλλογος για την παραχώρηση του 25χρονου ακραίου κυνηγού στους "ερυθρόλευκους".

Ο Φελίπε Πάρντο βρίσκεται στην χώρα μας προκειμένου να περάσει από ιατρικά και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Από την στιγμή που είναι προσωπική επιλογή του Μάρκο Σίλβα, ο Κολομβιανός αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενδεκάδα της νέας σεζόν για τους Πειραιώτες.

Η δεύτερη απόκτηση ποδοσφαιριστή που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, είναι αυτή του Δημήτρη Γούτα.

Ο Έλληνας στόπερ της Ξάνθης είναι ένας παίκτης από την εγχώρια αγορά που είχαν ξεχωρίσει στο Λιμάνι εδώ και πολλούς μήνες, ωστόσο η τελική συμφωνία με την ακριτική ομάδα επετεύχθη τα τελευταία 24ωρα και ο Γούτας προβάρει ήδη τα ερυθρόλευκα.

Σκοπός για τον Κολομβιανό εξτρέμ και τον Έλληνα στόπερ είναι να ολοκληρωθεί και τυπικά η απόκτηση τους, να μπουν στο αεροπλάνο και πετάξουν για το Ζέεφελντ της Αυστρίας, ώστε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή να μεταβούν στην Τουρκία στις 19 Ιουλίου και να τεθούν άμεσα στην διάθεση του Μάρκο Σίλβα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ