ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε Χατζισαφί ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Χατζισαφί ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Εχσάν Χατζισαφί απ' τον Πανιώνιο, με τον Ιρανό αμυντικό να δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Εχσάν Χατζισαφί, με την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του. Ο Ιρανός αμυντικός θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας με τον Λεονάρντο Κούτρη και ήδη έχει πιάσει δουλειά στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Ο 27χρονος αμυντικός αποκτήθηκε έναντι περίπου 600.000 ευρώ απ' τον Πανιώνιο, με τον οποίο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις κατά το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χατζισαφί θα λαμβάνει 400.000 ευρώ ετησίως, δίχως να υπολογίζονται τα μπόνους επίτευξης στόχων, ενώ η χρονική διάρκεια του συμβολαίου είναι 3,5 χρόνια.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Εσάν Χατζισαφί.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως ποδοσφαιριστής του Θρύλου, ο Ιρανός αμυντικός τόνισε: "Είμαι χαρούμενος που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Ανυπομονώ να παίξω στο Καραϊσκάκη, μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας! Πάμε για το 45ο!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ