ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ανακοίνωσε την πρόσληψη Λεμονή ο Ολυμπιακός

13/04/2017 Olympiacos Vs AEK for Football Greek Cup season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
13/04/2017 Olympiacos Vs AEK for Football Greek Cup season 2016-17, in Karaiskaki Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography 13/04/2017 OLYMPIACOS VS AEK FOR FOOTBALL GREEK CUP SEASON 2016-17, IN KARAISKAKI STADIUM, IN PIRAEUS - GREECE PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Τάκης Λεμονής είναι ο αντικαταστάτης του Μπέσνικ Χάσι στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Για 4η φορά στον πάγκο των Πειραιωτών ο 57χρονος προπονητής.

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς λίγες ώρες μετά την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του.

Ο Τάκης Λεμονής λοιπόν είναι αυτός που θα καθίσει για 4η φορά στην καριέρα του στον πάγκο των "ερυθρολεύκων", γνωρίζοντας πολύ καλά τα λημέρια στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Έλληνας προπονητής ήταν αυτός που αντικατέστησε πέρσι τον Βασίλη Βούζα, που με τη σειρά του είχε διαδεχθεί τον Πάουλο Μπέντο στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού.

Το απόγευμα της Δευτέρας (25/9) οι Πειραιώτες με μια λιτή ανακοίνωση γνωστοποίησαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Τάκη Λεμονή, που θα καθοδηγήσει για πρώτη φορά τους παίκτες του στην αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στο Τορίνο την Τετάρτη (27/9, 21:45).

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή".

Ο ΚΟΝΤΗΣ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ

Ο Χρήστος Κόντης θα είναι άμεσος συνεργάτης του Τάκη Λεμονή, αναλαμβάνοντας χρέη βοηθού προπονητή. Έχει θητεύσει σε ανάλογο πόστο δίπλα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, σε ΑΠΟΕΛ και Αλ Νασρ. Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2000 έως το 2003, φτάνοντας συνολικά τις 28 συμμετοχές.

Photo credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με εντολή Μαρινάκη στο περιθώριο ο Καπίνο
Ο Στίλερ σφυρίζει στο Τορίνο
Ο Χάσι άντεξε δύο ημέρες παραπάνω
Πενήντα οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν την αποστολή
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ